,

WordPress Related posts

Som så ofte før, blev jeg inspireret af Henny Stewart, der er temmelig skrap til at udnytte alle funktionaliteterne i WordPress. WordPress er den platform (et CMS = Content Mangement System), jeg bruger til bloggen.

Henny har i mange år haft en lille liste i bunden af sine indlæg, som henviser til relaterede – altså lignende – indlæg. Plug-inet hedder “WordPress Related posts” og kan hentes gratis.

Og nu har jeg så også forsøgt mig. I bunden af hvert indlæg er der nu fire små billeder, indlægets titel, udgivelsesdatoen og kategori(erne). Det ser sådan ud:

Efter min egen opfattelse ser det pænt og overskueligt ud. Plug-inet rummer virkelig mange muligheder for at indstille udseendet, også mange der ser meget smartere ud. Jeg holder mig dog til det enkle af hensyn til en rolig læsning = Readability.

Men hvad synes du?

10 Svar
 1. Anette
  Anette siger:

  hmmm jeg er både og…
  det spænende, men for mig nok mest forstyrrende
  selv er jeg mere til at kikke på folks link liste (minder mig om jeg skal havde lavet den), for dem har de valgt.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Anette

   Jeg kan forstå, du synes, det er lidt forstyrrende. Jeg vil lige prøve det et stykke tid, og så vil jeg evaluere. Selv bruger jeg sjældent folks blogroll.

   • Anette
    Anette siger:

    men det en spænende ide, at de viser tidligere og andres(?) indlæg som er relateret men så kun i wordpress?
    på den måde kan jeg jo godt lide det…. måske virker det bare som en stor del… måske det tilvænning?
    god ide at prøve og så evaluere

    • Stegemüller
     Stegemüller siger:

     @ Anette

     Plug-inet viser egne poster i WordPress.

     Jeg har også tænkt på, om det ikke fylder lidt vel meget. Jeg vil prøve at se, om jeg kan finde et layout, der ikke breder sig så meget.

 2. Pia
  Pia siger:

  Skal jeg være ærlig, så fylder det måske lidt meget, men nu er dette også et relativt kort indlæg, hvor du også har et eksempel med i selve indlægget.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Ja du har ret, lige nu fylder det jo nærmest det hele, og det er ikke meningen. Jeg prøver at køre med det en måneds tid, og så kan jeg/vi evaluere det.

 3. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Du har fået det til at virke! Selv er jeg mere imponeret af plug-in-et nogle gange end andre gange. Det er ikke altid, jeg kan se relevansen af de indlæg, det henter frem. Man hjælper det ved at bruge tags. Sikkert også ved at bruge kategorier, det ved jeg dog ikke, for jeg har aldrig fået lavet mere end to af disse, og nu synes jeg, det er for sent at etablere flere.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Ja det virker – hurra. Jeg har kigget lidt rundt i gamle poster, for at se om de relaterede poster nu også reelt er relaterede. Jeg synes faktisk, det ser helt fornuftigt ud. Jeg er flittig med både tags og kategorier. Jeg synes da ikke, det er for sent at arbejde med kategorierne; det vil jo bare åbne en ny æra på din side.

Der er lukket for kommentarer.