Wordfeud

Underholdning

Min gode gamle (i ordets bogstaveligste forstand) veninde i Odense introducerede mig til Wordfeud for snart længe siden. Hun har tålmodigt spillet med mig, og jeg har tabt og tabt og tabt; ufatteligt at hun har gidet spille så længe med mig uden selv at få  den mindste udfordring.

Men nu: det er som om jeg endelig har knækket koden, og nu er det for alvor sjovt at spille, når jeg også vinder ind imellem. En af de ting jeg helt sikkert har gjort forkert er at lægge flotte lange ord uden at tænke på, hvilke farvede brikker jeg serverede for modstanderen. Det er så sandelig slut nu med mindre jeg selv kan lægge et ord, der giver mange point.

Min “skill rating” startede med standarden 1200, og så er det ellers bare gået ned ad bakke, og jeg ligger lige nu på 637, hvilket er virkelig ringe.  Målet er at bringe den tilbage til de 1200.

Spillet er en tidssluger af rang, men det kan jeg jo tillade mig p.t.

8 Svar
 1. Inge
  Inge siger:

  WF kan godt være noget af en tidsrøver, men det er også sjovt, og man bestemmer jo heldigvis selv hvor meget tid man vil bruge på det. 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Du har ret – i dag søndag er en lidt dum dag, så jeg er flygtet ind i WF, og det må siges at fungere glimrende.

 2. Pia
  Pia siger:

  Wordfeud har jeg overhovedet ikke været i nærheden af. Jeg har også nok tidsslugere, så det står slet ikke på min ønskeseddel, men havde jeg mere tid, kunne jeg sagten bruge tiden på at lægge puslespil og kabale, men det blev nok på spisebordet som i gamle dage. Puslespillene er så store, at der skal bruges flere dage til dem, også selvom jeg havde hele dagen til rådighed.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Puslespil og kabale (også på spisebordet) er herlige beskæftigelser. Jeg er dog lidt for utålmodig til puslespil, eller måske skyldes det rettere, at jeg ikke er særlig god til det.

   Wordfeud afleder lige nu tankerne fra alt det uvisse, så det er et herligt tidsfordriv, der tilmed er sundt.

 3. Donald
  Donald siger:

  Det lyder morsomt! Jeg kender jo kun Word Feud som en net-version af Scrabble, men jeg kan godt regne ud at der må være nogle regler, (skill-level, rating) som udnytter at man bruger en computer til at generere brikker mv. Hvis man skulle gætte ud fra hvad du skriver, kommer du nok op på 1200 igen, fordi det morer dig, jeg tror man lærer mest, når man morer sig. 🙂

Der er lukket for kommentarer.