, ,

WordCamp?

WordCamp varede da både lørdag og søndag?

Jeg skulle faktisk ikke have været hjemme denne søndag, og jeg ville gerne have været afsted på WordCamp i dag også, men da jeg stadig skal lade være at fylde for meget i kalenderen, blev jeg hjemme i dag. Ellers ville den kommende uge med to aftenmøder blive for uoverskuelig for mig.

I stedet har jeg brugt dagen på at starte flytningen fra Surftown til Gigahost. Jeg har flyttet alle filer og oprettet alle databaserne – og denne gang er jeg med vilje ikke startet med at flytte domænet, for når man først har trykket på den knap, er der ingen vej tilbage. Det vil sige, man skal være så godt som klar, når man gør flytter domænet.

Selv om det “bare” er en privat hjemmeside ctr. en kommerciel side, har jeg ikke lyst til at byde mine gæster en “Siden findes ikke” eller lignende. Markedet er sprødt, og ens gæster finder hurtigt deres informationer andet steds. Men hvorom alting er, så vil der komme noget “nedetid” i den kommende uge, indtil jeg lige får det hele sat på plads igen, hvilket jeg håber, jeg kan finde ud af.

Jeg håber, det er sidste gang i mange år, jeg skal skifte webhotel. Jeg talte med Michael Grove fra Skals Pc Service, der heldigvis havde gode erfaringer med Gigahost gennem flere år – jeg synes, det er et vanskeligt marked at orientere sig i; det minder lidt om telefonmarkedet, hvor alting også virker forskelligt, men grundlæggende nok er ens. Telefonmarkedet har dog ikke en “safe mode” 🙂

2 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Jeg ved ikke, om dette er relevant, men i dag kunne jeg ikke komme ind på din blog fra arbejds-pc’en – hjemmefra er der ingen problemer. Måske et tilfælde… jeg prøver igen i morgen.

  I ‘gamle dage’ huskede WP mine oplysninger, så felterne var udfyldt fra start og jeg ikke hver gang skulle indtaste navn, e-mail og website. Jeg skal godt nok kun taste 1. bogstav, så kommer der et forslag op, men feltet starter som sagt tomt.
  Men det er småting og bestemt ikke en klage… 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Du skal have mange tak for kommentaren Ellen! Det er rigtigt, at der indtil ved ca. 15:30-tiden var lukket og slukket her på bloggen. Michael fra Skals PC Service hjalp mig endnu engang igennem; det underlige var, at jeg selv så siden helt normalt…

   Det er lidt mærkeligt med det med at felterne ikke længere huskes – det samme problem har jeg selv, når jeg vil kommentere hos både dig og Erik. Selv har jeg nu sat det op sådan af hensyn til min kamp mod spam (den synes at være evig) – men en eller anden sammenhæng med min flytning må der være. Jeg er ikke klog nok til at vide, hvad det skyldes… måske noget med cookies. Jeg er glad for, at det ikke er en klage 🙂

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.