,

Webdesign

Jeg har knoklet

Det er sørme lykkedes at få den nye supportside i luften. Migreringen tog 35 minutter, men jeg havde også gjort alt forarbejdet med backups, sikring af konfigurationsfiler, databasedumps mv. Herudover havde jeg på forhånd skrevet orienteringen til brugerne, så den bare skulle pastes ind på Facebooksiden. Her har du en beskrivelse af den nye side.

Der er meget arbejde i det, men jeg synes selv, det er blevet pænt. Du kan komme til forsiden her. Jeg har lært en hel del, og den viden kan måske bruges i et fremtidigt job. Jeg vil da i hvert fald skrive det på mit CV.

Jeg går meget op i svartiden, og jeg var egentlig lidt bekymret for, om den nu ville blive forringet, men den er tværtimod blevet bedre. Siden loader på ca. et halvt sekund. En ting, der nok har været medvirkende, er at jeg har flyttet ca. ti videoer til YouTube, og så bare linker til dem.

Jeg har haft et godt samarbejde med min ven oppe på Mors. Han har stået for det udadvendte, så jeg kunne koncentrere mig om de indre linjer. Derudover har han lavet noget grafik blandt andet logoet/skyen og paragrafferne nede i ansvarsfraskrivelsen.

Pas nu på

Jeg har psykologens ord in mente: “Når du bliver optaget af noget, når der er noget, der irriterer dig, så glemmer du at spise og sove, du holder ingen pauser, og det er farligt, for det kan kamme over i mani”.

Jeg har ikke sovet så meget den seneste uge ca., og jeg har knoklet. Det står klart for mig,, at jeg kan arbejde længe og intenst, men det står også klart for mig, at jeg ikke længere kan være projektleder. Jeg kan simpelthen ikke holde alle de bolde i luften mere. Fx har jeg nu sat mailen op til kun at hente mails fra serveren en gang i timen, for hvis de vælter ind, føler jeg, at jeg skal besvare dem med det samme.

Det er vist godt, jeg skal ud at spise brunch i morgen kl. 10:30.

2 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Godt gået. I alle tilfælde hvad resultatet angår, men i mindre grad hvad angår hensynet til dig selv.
  Måske er det en ide at sætte tidsgrænser for arbejdet, både den tid der bruges pr. døgn, og pr. time (fx arbejde 3 kvarter, glo ud ad vinduet 1 kvarter). Pauser er nødvendige.
  God brunch.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Det glæder mig, du kan lide resultatet!

   Faktisk har jeg vha. “Opgavstyring” sat min PC til at lukke og slukke 21:30 hver aften, men det er jeg sørme “kommet til” at slå fra. Det må jeg hellere sætte til igen. Du har også ret i, at pauser er nødvendige. Hvis du af en eller anden grund er interesseret i opgavestyring, har du en guide her: https://supportpcogandet.dk/opgavestyring/

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.