Viceværter

En af mine aversioner er Viceværter – eller i hvert fald dem der er der, hvor jeg bor. Gutterne er så mænd flinke nok, det er mere det job de udfører.

For mig at se, er en vicevært en fyr, der ikke kan tåle at se noget grønt vokse op. Fluks der kommer en uplanlagt vækst, kommer viceværten og fjerner den. Jamen hvorfor nu det? Det er da dejligt med en hyld, der vokser op ved et vindue.

Og hvorfor skal græsset partout slås to gange om ugen, så alle de små bellis får kappet hovedet af igen? Næh, de skulle hellere springe en græsslåning over og så få fjernet alger, på det (engang) hvide stakit, der blev sat op ved containerne, og som faktisk var pænt, da det blev lavet med fancy lamper og alting, men som nu ligner jeg ved ikke hvad, fordi det vender mod nord og aldrig ser solen. Hvis man ikke vedligeholder tingene, forfalder de da.

Hvis de nu sprang endnu en græsslåning over kunne der også blive tid til at fjerne alger og duelort i kælderskakten, så man ikke hver morgen skulle balancere med sin cykel gennem alt det…

Vi har lige fået støbt nye trappesten ved indgangsdørene. Bevares det er pænt og nydeligt, men igen undrer jeg mig over prioritereringen eller manglen på samme, for de gamle trappesten var da helt i orden.

Glæd dig til næsten brok-blog, den kommer til at handle om folk, der ikke kan sortere deres affald.