Varighed

psykiatri

Og hvor lang tid tager det så?

Jeg havde en lang god snak med overlægen i går. Jo mere jeg lærer hende at kende, jo bedre kan jeg lide hende. Det vil så sige, at jeg efterhånden kan lide hende rigtig godt. Hun har en hukommelse som en elefant,, husker fx altid at jeg er adopteret, hun tager sig den tid, der skal til, og hun er knivskarp.

Hun spurgte indgående til baggrunden for indlæggelsen, også selvom hun selvfølgelig har kunnet læse det i journalen. Hun ville vist høre det fra hestens egen mund. Hun spurgte lige så indgående til tanker og symptomer. Tanker vil jeg ikke komme ind på i det offentlige rum, men jeg har som noget nyt fået angstsymptomer. De spørger mig, om jeg har klinisk angst. Det har jeg ikke og har aldrig haft. Men jeg har en stor solgul kugle nede i maven, der gør pokkers ondt. Det er et angstsymptom. Jeg forestiller mig, at den er som en Pacman, der spiser Oxapaxerne hurtigere, end jeg kan absorbere dem. Jeg kan  kontrollere kuglen vha. dybe vejrtrækninger, men det tager mange timer at opnå denne  kontrol, måske 5 til 6 timer. Jeg ryster indeni, og det er også et angstsymptom. Og så er der selvfølgelig alle de klassiske depressionssymptomer, hvor man føler sig dum, umulig, ubrugelig osv.

De beholder mig. 3 til 4 uger evt. lidt længere. Det tager tid at blive lappet sammen!

En weekend er lang på en afdeling, så jeg glæder mig sådan, til jeg får besøg i dag.

4 Svar
 1. Birgit
  Birgit siger:

  Det er da godt at høre, at de er indstillet på at beholde dig, så længe det nu tager at få dig ‘lappet’ sammen igen, så du ikke også skal stresse over, hvornår de sender dig hjem.
  Rigtig god bedring!
  Knus Bix

 2. Eric
  Eric siger:

  Om ikke andet er det da godt, at du kender tidshorisonten. Det er én “joker” mindre. Må det blive et stærkt kludetæppe 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja jeg er også glad for at kende tidshorisonten, og er glad for, at de har tænkt sig at give mig så lang tid. Jeg kunne godt tænke mig et sejt kludetæppe denne gang.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.