Tilbage til livet

Det tager tid at komme tilbage til livet

Først i dag har jeg sluppet dynen for alvor og fundet gulvspand og støvsuger frem og  rengjort dele af palæet. På en måned bliver der ganske støvet helt af sig selv. Nu er her dejligt og pænt igen, og der er vasket tre maskiner. Sådan kan jeg lide det – bagefter.

Psykosomatisk?

Forleden nat kørte tankerne igen og jeg ringede til min favoritkontaktperson, der mente, at jeg ikke fejlede noget somatisk og at det med rystelserne var psykosomatisk. Jeg tror hende ganske enkelt ikke. Hun har ikke set et anfald, hun er ikke læge, endsige neurolog.

Jeg blev enormt ked af det, idet hun er den, jeg har haft mest tillid til gennem alle årene. Er læringen, at man ikke skal knytte sig til en bestemt medarbejder?

Men hvad nu hvis hun har ret? Hvad nu hvis jeg ikke fejler noget, men bare skal leve med rystelserne. Det, synes jeg, er svært at håndtere. Det vil svare til, hvad neurologen sagde, sidst jeg var der, nemlig hvis MR-skanningen ikke viser noget påfaldende er der en ting tilbage, og det er ‘almindelige rystelser’, som der ikke er noget at gøre ved.

Jeg har forberedt en liste med spørgsmål, som jeg håber, jeg får lov at stille til neurologen, selvom jeg tvivler, jf oplevelserne fra sidst.

4 Svar
 1. Sanne Henningsen
  Sanne Henningsen siger:

  Hej Hanne. Lurer engang imellem herinde, da vi har haft samme psykiater og det var derfor jeg fandt denne side.
  Tænker at du hele tiden vil undersøges for diverse ? Så er det demens, så er det Aspergers, så er det rystelser med videre…
  Udefra set virker det en smule selvopslugt ( mener det ikke negativt, men blot som en observation )
  Jeg tager personligt Propranolol. Det hjælper på tremor på hænderne og får hjerterytmen ( min angst ) i bero.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Sanne

   Velkommen til min blog. Din kommentar skulle lige godkendes først, da det er din først kommentar. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Mig bekendt har jeg aldrig ønsket at blive undersøgt for demens (men det kan jeg jo have glemt 🙂 ). Aspergers Syndrom har jeg rent faktisk, ligesom jeg faktisk ryster på arme og ben. Du kan kalde det selvopslugt, selv kalder jeg det et ønske om at have et godt liv trods diverse skavanker.

   Jeg har også tænkt på Propranolol efter Distriktspsykiatrien gjorde mig opmærksom på muligheden, men nu skal neurologen lige gøre sit arbejde færdigt først.

 2. Birgit
  Birgit siger:

  Måske var det en ide at spørge, om du må aflevere listen med spørgsmål, så de (også) kan besvare dem skriftligt. Jeg håber sådan for dig, at der kan gøres noget.
  Glæder mig til at se dig – knus 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Birgit

   Din idé er god, men jeg tror bare, han bliver sur. Generelt er han en sur mand. Jeg går og tænker på, om jeg ikke bare skal optage i det skjulte. Jeg skal lige teste om det kan lade sig gøre at gøre det i det skjulte. Lovgivningen siger, at man ikke engang behøver at spørge om man må optage. Jeg er bare for pæn.

   Jeg håber også, der kan gøres noget!

   Jeg glæder mig også til at se dig. Det er alt for længe siden. Knus 🙂

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.