Til kommentarer

Jeg fik lavet et eller andet koks med linkene til billederne i artiklen “Gamle billeder og lejemord”; så fik jeg rettet op på det, til gengæld det nu galt med kommentarfunktionen. Men vil du kommentere, er kommentarerne velkomne i denne post 🙂

2 Svar
 1. Pia
  Pia siger:

  Jeg skrev en kommemtar til et tidligere indlæg, men det er pist forsvundet. Det var noget med at de gamle retssager er skrever i et underligt sprog, som alting blev på den tid, og jeg synes man skal læse sagen mange gang for at foestå den.
  Tænk at have billeder til disse ‘gode’ men ulykkelige familiesager.det er da guld for en slægtsforsker. Jeg har også nogle gamle foto fra den tid, jeg har bare ingen ide om hvem personerne er, udover det må være noget af den mystiske svenske familie som ingen kender noget til. Min mormor arvede dem af sine forældre og hun vidste ikke hvem det var. ØV. Det er mange år siden jeg satte en efterlysning i gang på nettet, hvor drr findes sådan en side, men jeg har intet hørt.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Tak for at du har skrevet en ny kommentar. Jeg besvarede den faktisk også, men nu er det pist borte – teknik…

   Det er rigtigt, at de gamle retssager er skrevet i et meget knudret sprog, så selv om dokumenterne er transskriberede skal man ofte læse dem flere gange for at forstå, hvad der står. Jeg har lige siddet med forsvaret for Hans Christian Hansen i “Lejemord” og det er virkelig svært at forstå, for der er indskud på indskud i sætningerne.

   Billederne fra Heidi Løkkegaard Larsen hører ikke til på http://www.kriminalhistorie.dk – det er billeder fra hendes og min slægt, så vidt som vi da kender dem, der er på billederne.

   Jeg kender godt siden ukendte billeder og har også engang lagt en efterlysning ind uden nogensinde at høre noget, men det skulle da også næsten være et mirakel, hvis nogen kendte billedet.

Der er lukket for kommentarer.