The Old Reader-problem

The Old Reader

Jeg har tidligere skrevet om “The Old Reader”, da det er en fremragende reader.

I forbindelse med det nye “look and feel” her på siden, er der opstået det problem, at WordPress (?), ikke kan finde ud af at sætte et punktum efter dk – eller måske sættes det, men et eller andet stripper det. Et klik på linket inde i The Old Reader kan fx komme til at se sådan ud: https://stegemueller.dkenquete/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Vindue_mod_verden+%28Stegem%C3%BCllers+vindue+mod+verden%29 – og det kan  ikke bruges til noget.

Mange tak til Jørgen for at gøre opmærksom på problemet. Det skal jo bare virke.

At greje, hvad der sker, og hvor fejlkilden er, kan jeg ikke gennemskue. Jeg har sat nogle klogere på sagen.

4 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Faktisk har jeg løst problemet ved at tilføje dit nye feed og glemme det gamle, der ikke virker. Det samme har gjort i en anden reader, der nu igen viser, at du har skrevet endnu et indlæg.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Det er jeg sørme glad for.

   Der er bare lige det, at root.stegemueller.dk bare er en “mellemstation” indtil hele indholdet, inkl. slægtsforskningen, kan finde finde hjem på stegemueller.dk. Det vil sige: Det skal altså fungere uanset, om man er på et domæne eller et subdomæne. Jeg har allerede taget fat i supporten.

 2. Birgit
  Birgit siger:

  Apropos dit nye ‘look and feel’ her på bloggen, så er det rigtig godt. Det er meget mere behageligt at læse; personligt synes jeg, at de ‘defilerende’ billeder var distraherende. Jeg kan også rigtig godt lide, at siden i det hele taget er enkel (og stilfuld), hvilket også gør den rar at se og læse på.

  Kh. Bix

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kære Bix

   Waugh… tusind tak skal du have; det er jeg virkelig glad for at læse.

   Jeg har med vilje puttet det, der hopper og danser, ned i bunden, så det ikke forstyrrer, for bloggen er det centrale for mig. Mange af mine læsere vil have det som dig, nemlig at læsningen ikke må forstyrres. Mange af mine læsere er formentlig også ældre mennesker, og så skal det ikke være for “smart”. Endelig er jeg jo også selv et ordmenneske uden trang til smileyer, fikse dansende billeder mv.

   Det er med vilje, jeg holder mig til s/h-stilen på billederne, da den er lettere at integrere med fonte og anden styling – eller omvendt.

   Alligevel synes jeg, der skal lidt “pjat” til, når det nu er muligt. Det gælder det lille galleri og slideshowet/videoen nederst, som også primært består af s/h-billeder.

   Endnu mangler jeg to små tabs, der også skal langt ned på siden. Den ene tab skal handle om bipolar og den anden skal være små fototricks. Fordelen ved tabs er, at indholdet først vises, når man klikker på dem. Det er godt, fordi det jo ikke interesserer så mange, at det behøver at blive vist for enhver.

Der er lukket for kommentarer.