Telendos Webgalleri

Jeg har nu lagt billederne fra Telendos op i mit webgalleri, og du finder billederne her. Hvis du klikker på billederne, bliver de større og der vises en filmrulle nederst i skærmbilledet. Hvis du klikker en gang til, vises billedet i det helt store format. Jeg har valgt, at de kun må være 1024 px i bredden for at det ikke skal gå ud over downloadhastigheden. Jeg håber, du kan lide billederne – jeg har i hvert fald haft meget sjov med at tage dem.

Jeg var faktisk begyndt at sætte tekster på hvert eneste af de 155 billeder i alt. Så trykkede jeg opdater, og pludselig var alle mine tekster væk. Det forstår jeg simpelthen ikke. Jeg bliver aldrig helt gode venner med Coppermine, men det er det eneste databasedrevne program, jeg har kunnet finde.

6 replies
 1. Donald
  Donald siger:

  Jeg sidder og kigger og vil bare sige at det er alle tiders billeder. Det var en god ide at holde august-ferie på Telendos, det var jeg lidt i tvivl om – men trods den brækkede skulder må det have været en forfriskende, livsbekræftende oplevelse, ikke sandt?

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Det glæder mig meget, at du kan lide mine billeder. Jeg skal til og i gang med at sætte tekster på dem alle sammen, mens de er frisk i erindringen. Jeg var ellers så godt i gang i går, men pludselig forsvandt de bare, da jeg trykkede opdater.

   Det var en fantastisk ferie – intet mindre. Jeg trives storartet i varmen, og jeg synes heller ikke, man kunne mærke, at det var så varmt, som det var. Inden jeg tog hjemmefra, var jeg lidt bekymret for varmen, men den passede mig fint. Jeg er glad for, at jeg nåede at opleve en hel masse, inden det gik galt med skulderen.

   Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Tak for billedroser.

   Du har ret i, at den blå farve vist kun fås i Grækenland – selv er jeg vild med den. Blå gør sig godt på billeder nøjagtig ligesom rød gør det.

   Svar
 2. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Jørgen

  Velbekomme.

  Telendos er for mig det dejligste sted i verden, alt ånder fredfyldt, det eneste man kan høre er bølgeskvulpet nede i havet samt bådene, når de lægger fra kaj.. Jeg kan kun anbefale Telendos. Nu har jeg været der fire gange og kommer helt sikkert tilbage.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *