Telendos – dag 2

· Det har været en rigtig dejlig doven dag. Jeg benyttede lejligheden til at få sovet rigtig godt og grundigt ud, og det var skønt. ‘Morgenmaden’ blev indtaget nede på Ritas Restaurant. Jeg kan ikke komme på internettet dernede, fordi de har ændret password, og jeg kan ikke finde et sted på min pc, hvor jeg indskriver det nye password. Det er lidt irriterende, for det ville være ideelt at sidde dernede og skrive blogposter og tjekke mails. Men pyt, jeg bruger bare min balkon i stedet.

Efter ‘morgenmaden’ tog jeg over til Kalymnos for at gå til Spies’ seervicekontor i Massouri og booke udflugter. Udflugterne ser fine ud og jeg glæder mig til dem alle sammen. De organiserede udflugter er muligheden for at se noget, jeg ellers ikke ville se. Den første er på mandag: ‘Kalymnos rundt’’ med indlagte kirker og museer.

Selv om det er august, er der stadig blomstrende bourgonvillaer (det er garanteret stavet forkert) og andre blomstrende træer, som jeg bare ikke ved hvad hedder, Nerierne er dog afblomsrede og står bare og ser så døde ud.

Jeg havde kameraet med på turen, og det kom der lidt billeder ud af;

I morgen søndag den 11. august kl. 11:00 er der den årlige kapsvømning fra Kalymnos til Telendos og retur. Strædet mellem de to øer er 800 meter bredt. Jeg skal selvfølgelig ned og kigge på det, 800 meter er jo ikke alverden, men alligevel skal svømmerne være i god form.

21 Svar
 1. Lene
  Lene siger:

  Det lyder som en ferie efter mit hjerte, tid til udflugter, tid til dasen, tid til at tage billeder, tid til at nyde, tid til at vandre 🙂 Bliv endelig ved med at sende beretninger hjem 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Du har ret i, at det er en ferie med tid til det hele, og jeg nyder det meget, det er simpelthen luksus at have hele fire uger.

   Jeg skal nok vedblive med beretningerne 😎

 2. Donald
  Donald siger:

  hi hi – du finder da snart det sted hvor en WIFI-forbindelse kan oprettese (ny netværksforbindelse) og hvor man kan indtaste password. Men det haster ikke – giv tid og se at få taget nogle billeder 🙂

 3. Pia
  Pia siger:

  Dejlige billeder, med de typiske blå farver også af vandet. Jeg glæder mig til næste afsnit af din feriebeskrivelse 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Det glæder mig meget, at du kan lide mine billeder.
   Jeg lover at fortsætte med at skrive hernedefra.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Det glæder mig meget, at du kan lide mine billeder. Jeg elsker at fotografere, og især elsker jeg at fotografere detaljer, fordi det er udfordrende.

 4. Jens
  Jens siger:

  Næh, 800 meter er måske ikke så meget. Men jeg har hørt, at det er meget hårdere at svømme i havet end i en svømmehal. Der er jo havstrømme og vind, som man ikke skal tænke på i en pool.

  Jeg kan ikke lade være med at overveje, om jeg kunne svømme 800 meter. Aner det ikke. Og jeg ville i hvert fald ikke tage chancen, med mindre der var en redningsbåd ved siden af, hahaha…… 😉

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jens

   800 meter er egl. ganske langt, når de skal gennemføres i havvand. Jeg tror ikke, jeg kunne gøre det. I en svømmehal kan jeg dog sagtens svømme tusind meter. Du har ret i, at der skulle være en redningsbåd til stede 🙂

 5. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Rasmine

  Du har helt ret, jeg har meldt mig til rub og stub – jeg tror det blev til 5 i alt. Jeg skal opleve noget denne gang.

  Det glæder mig, at du kan lide det øverste billede. Jeg elsker at fotografere detaljer.

  Du har ret, den kat kunne godt ligne en siameser, men jeg tror nu, det er en ganske almindelig huskat.

 6. Kirsten b r
  Kirsten b r siger:

  Dejlige billeder og tekst.
  Godt det ikke er mig, der skal svømme 1600 m i stræde med bølger og strøm. DEt er da ikke bare sådan at komme først!
  Du må endelig fortsætte med at skrive og fotografere, så vi der sidder her i den danske sommer, kan få lidt oplysning om den græske tilværelse.
  Tak fordi du skriver.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kirsten

   Det glæder mig, at du kan lide mine billeder. Jeg kan godt lide at fotografere detaljer, og det lover jeg at fortsætte med.

   800 meter er ganske langt, og jeg tror bestemt ikke, at jeg kunne klare det.

 7. Eric
  Eric siger:

  Fint med udflugter. Det er også nemt at tage bussen til hovedbyen Pothia, hvis man får miniøkuller (det er der næppe fare for, men man kan da købe ind om ikke andet). Billet købes i minimarkedet over for færgelejet.

  Ritas netværk: Ikonet for WiFi er formentlig i bjælken nederst til højre på skærmen. Dobbeltklik, og du får listen med tilgængelige netværk. Vælg netværk og indsæt password.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja udflugterne ser alle sammen rigtig fine ud. Jeg vil selvfølgelig også tage til Pothia på ‘egen hånd’, som det så smukt hedder.

   Ritas netværk: Jeg har prøvet alt, men jeg kommer simpelthen ikke til et sted, hvor jeg kan indsætte det nye password. De har fået en ung fyr til at servere dernede, og han kan heller ikke finde ud af det. Han er selvfølgelig handicappet af, at alle meddelelserne er på dansk, men jeg har prøvet at oversætte til engelsk for ham.

   • Eric
    Eric siger:

    Der SKAL være et ikon (“volumen”) for netværksforbindelse. Måske er det skjult – er der ikke en lille “pil op” i proceslinjen nederst til højre? Ellers må du tilpasse proceslinjen (højreklik osv.).

    • Stegemüller
     Stegemüller siger:

     @ Eric

     Jeg prøver hos Ritas igen, og du hører nærmere om hvordan det gik. Det irriterer mig enormt, at jeg ikke kan klare en så simpel operation selv.

Der er lukket for kommentarer.