,

Tastatur til iPad

Måske har jeg glemt?

Måske har jeg glemt at fortælle, at for så vidt angår indlæggene med erindringer, ønsker jeg ikke medlidenhed, og jeg er klar over, at det kan være svært for andre at læse og kommentere de til tider absurde tids- og stemningsbilleder. Det er lidt som det, at det kan være svært at være pårørende: Hvad skal man gribe og gøre i?

Jeg kæmper og slås og forventer, at det vil lykkes at komme fri.

Salme 787 “Du som har tændt millioner af stjerner” har bl.a. denne sætning i vers fire: “Tak for de mennesker, som blev vor støtte, når vi fandt vejen besværlig at gå.” Det er præcis, sådan det er. Jeg finder vejen besværlig at gå, men husker også fire gode mennesker. Dem har jeg skrevet et lille bitte kapitel om. Måske skal det slet ikke bruges? måske er det bare for navlepillende? Uanset hvad tog jeg i går telefonen og ringede til to af dem – ja altså efter 37+ år. Det var sørme specielt. Men det var dejligt, at tale med dem igen.

De fortæller, at de ønskede at give mig et frirum, at de vidste, at jeg mistrivedes, at min mærkelige familie var dysfunktionel.  De så mere end jeg troede. Jeg må gerne ringe igen, og det tror jeg, jeg vil, da der er forskellige spørgsmål, der presser sig på.

Tastaturet

Og så til noget helt andet:

Min iPad Air er stort set mit kæreste eje. Den dag, den ikke kan længere, farer jeg straks ud og køber en ny. Noget af det, jeg haft megen gavn af, er, at have optaget ufattelige mængder af samtaler med fagpersoner gennem de seneste to eller tre år. Optagelserne er en enorm støtte for hukommelsen. Jeg har fx 53 optagelser af sessioner med psykologen. Jeg betragter dem som guld, og de vil uden tvivl være tilsvarende i bogprojektet.

Jeg har aldrig haft det godt med tastaturet. De små underlige taster, der slet ikke er taster. Nu skal det være. Jeg vil have et løst tastatur til den. Jeg ved intet om hardware, så jeg spurgte i min supportgruppe, og de kom med mange gode forslag til hvilke kriterier, jeg kunne stille op. Valget endte på “Logitech K780 Multi-Device – ND – Tastatur – Dansk – Sort“. Det bør komme i morgen.

Jeg har valgt PostDanmark med udbringning. Jeg er for doven til at gå ned i føtex, og synes ikke, det er naturligt, at jeg selv skal hente mine pakker. De skal komme til døren! Det koster 29,00 kroner – pyt det går nok også.

Tastaturet kan “betjene” tre enheder på en gang: PC’en, iPadden og telefonen. Det med PC’en bliver ikke relevant, da jeg har et dejligt stort baggrundsbelyst tastatur, men de to andre enheder skal nok blive brugt.

Jeg glæder mig til i morgen.

2 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  De havde ikke glemt dig, personerne du ringede til. Jeg ved ikke hvem de er, men de var opmærksomme og ønskede dig det bedste. Måske har de gode svar, måske kan de medvirke til en forløsning.
  God fornøjelse med dit avancerede tastatur.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Du har ret. De havde ikke glemt mig. Det var gribende at tale med dem igen. Jeg har netop skrevet dem en mail, og jeg håber, adressen er korrekt. Jeg har spurgt dem, hvad det præcist var, jeg fortalte dem, og hvad det var, der gjorde, at de mente, at jeg ikke ønskede, at de skulle gå videre til politi og sociale myndigheder. Jeg håber, de har tid og lyst til at svare. Herregud 37+ år senere…

   Uha – jeg glæder mig til det fine tastatur.

Der er lukket for kommentarer.