,

Tandlægen borede slet ikke

Tandlæge

Positivt

Lægen på psyk. sagde, at jeg skulle gøre noget positivt, så jeg gik til tandlægen… Min skønne dygtige tandlæge er en del af Hvidovre Tandklinik. Jeg føler mig tryg ved at komme der.

Jeg er dog altid lidt bange, når jeg går derover. Bekymringen går på, at hun vil sige, jeg ikke har været flittig nok eller god nok til holde de vanskelige steder rene, eller at arbejdet med interdentalbørsterne og tandtråden ikke har været tilstrækkeligt seriøst. Mulighederne er legio.

Mor, mor tandlægen borede slet ikke

Hvem husker ikke dette med at “Hun borede slet ikke”? Det var dengang, man brugte amalgamfyldninger, så vi alle gik rundt med et lille Cheminova inde i munden. Men hvad, man vidste vel ikke bedre dengang?

Men hun siger slet ikke, at jeg gør det dårligt, tværtimod også selv om der er kanter på kronerne, hvor jeg skal være ekstra omhyggelig, en bro hvor jeg selvfølgelig ikke kan komme med tandtråden osv. Hun roser mig altid, og jeg er så barnlig at jeg udtrykker min glæde over det. På den måde er vi inde i en meget positiv spiral.

Det er mit store store håb, at når psyk. Glostrup har trappet mig ud af Seroquel og ind i Valproat, så forsvinder mundtørheden, så får jeg mit spyt tilbage, og kan slappe lidt af og ikke være så bange for at krydse gaden.

Jeg er færdig med at betale restgælden medio november. Åh hvor jeg glæder mig.

 

Restgæld

 

2 Svar
 1. Birgit
  Birgit siger:

  Hvor er det fantastisk, at du har kunnet banke så stor en gæld af så hurtigt! Det er da noget af en præstation.
  Jeg håber for dig, at overgang til
  Valproat løser dine problemer.
  Ses. Knus. Bix

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Bix

   Du kan tro jeg også er tilfreds – og så i et fleksjob (engang imellem 🙂 )

   Ja jeg håber det virkelig også. I dag er en af de helt slemme dage, hvor jeg kun dårligt kan tale. En ven ringede, men jeg kunne næsten ikke tale. Det er altså træls. Jeg har fået lyden af en respirator inde i hovedet, men den er ikke så slem, og hvis jeg skal være med til at prioritere, og det forventer jeg, så tager jeg respiratoren med i købet, for den er ikke så høj og derfor til at leve med. Heller den end benene og mundtørheden. Og den går vel over.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.