,

Svigtede ECT fordi jeg ikke sov

Svigtede ECT fordi jeg ikke sov

Kontaktpersonen havde lavet klar aftale

Svigtede ECT fordi jeg ikke sov

Min kontaktperson i Distriktspsykiatrien havde lavet klokkeklar aftale med flowmasteren, som hun kan dokumentere, med akutmodtagelsen på Psykiatrisk Center Glostrup om, at jeg kunne blive indlagt søndagen før ECT i mandags. Da jeg ringede ud til dem for at spørge, hvornår jeg måtte komme, vidste de intet om det og sagde, de ikke havde plads. Folkene i lugen forhørte sig endda hos en læge, der heller ikke kendte til en aftale. Der var ikke noget at gøre, selvom jeg læste op for dem, hvad der stod i SP. Det var da godt, jeg ikke tog derud og blev afvist i døren.

Sov slet ikke

Jeg sov slet ikke natten til mandag. Jeg frøs og måtte have to trøjer på under den ellers varme kugledyne. Da jeg stod op for at gå i bad, kunne jeg dårligt stå på benene af træthed. Jeg måtte derfor ringe til ECT-sekretæren for at give besked til ECT-folkene om, at jeg desværre måtte aflyse.

Den fantastiske Ann Jeanet fra ECT-afdelingen ringede straks tilbage og jeg forklarede hende om tingenes tilstand. Jeg kunne heller ikke overskue at lave ny aftale på det tidspunkt. Jeg forklarede hende om Distriktspsykiatriens klare aftale med akutmodtagelsen og om at blive afvist i telefonen. Hun kender til min angst.

Ann Jeanet tog affære, så nu er klinikchefen inde over

Hun undersøgte det med det samme og sendte mail til Distriktspsykiatrien (både kontaktperson og læge) og en overlæge på Glostrup. Overlægen bragte det straks videre til klinikchefen, som vist er den allerøverste. Alle er enige om, at vi skal finde ud af det, og at det skal kunne lade sig gøre at komme derud natten før.

Jeg sidder netop og “læser baglæns” på hjemmesiden som led i SEO, og er nået til sommeren 2020 i poster, der bare har kategorien “Sundhed & sygdom”. Der er det tydeligt, at jeg er afhængig af ECT og aldrig i livet skal tilbage til medicin og Parkinsonismen.

Akutmodtagelsen har ekstra travlt i weekenden

Idet akutmodtagelsen har ekstra travlt weekenden, foreslog Ann Jeanet, at vi laver det om, så mit “rul” ikke er fast til mandage, men at det i stedet er en onsdag eller en fredag. Så har de bedre plads. Det er en rigtig god idé, og det skal fungere. Jeg er nødt til at have klare aftaler, jeg kan regne med. At ringe derud og blive afvist kan jeg ikke leve med. Det gør bare angsten større.

Angsten er irrationel

Denne uge har ikke været ret god, men nu lysner det. I morgen taler jeg i telefon med min kontaktperson, og så må vi tale om, hvornår jeg kan tage derud næste gang. Bagefter ringer Ann Jeanet, og så kan jeg fortælle hende, hvad jeg har aftalt med kontaktpersonen. Det vil nok være dumt at vente til uge 46 alias midt i november. Vi må finde en tidligere dag. Det er bare så forfærdeligt at være så bange. Det er så dumt og det er så irrationelt. Jeg ved det udmærket godt. Ingen er nogensinde ikke vågnet op igen, og behandlingen er mere skånsom end medicin, men når jeg går ud af min dør, tænker jeg “Gad vide om det er sidste gang, jeg låser denne dør?”

Linkbytte

Lidt i samme boldgade: min SEO-vejleder Simon Hermansen fra WebGain siger ganske vist, at linkbytte er det sidste, jeg skal interessere mig for som led i søgemaskineoptimering. Alligevel kunne jeg ikke lade være at skrive til professor, overlæge, dr.med Poul Videbech, om han ville linke til mine sider om ECT, når jeg nu har “foræret” ham 44 indgående links, og at det er et tal, der vil stige.

Han har svaret i dag, at det vil han gerne, og nu linker han til mit tag om ECT. Det er rigtig godt og skulle gerne gøre noget godt for både hans og min rangering, når folk søger med Google. Så må han jo også mene, mine poster er læseværdige.


Her kommer du til menupunktet “Psykiatri”, hvor du kan navigere mellem alt, jeg i årenes løb har skrevet om bipolar affektiv sindslidelse og Aspergers syndrom.

Vil du virkelig vide noget om ECT, skal du læse her hos professor Poul Videbech.