Studieobjekt

Studerende: der er så tit nogle studerende med til ECT, og da det er et meget lille lokale kommer de alle til at stå på nakken af hinanden. To med narkosen (læge og sygeplejerske) som kommer fra store Hvidovre, en psykiater der styrer strømmen og en specialuddannet sygeplejerske, der spritter af og sætter elektroderne fast rundt om i hovedet og på brystkassen. Jeg tror, jeg begynder at sige nej til alle de studerende. Selvfølgelig skal de lære det, men det behøver ikke være lige netop mig, de øver sig på!

i dag synes jeg, det har lysnet for første gang.

Det var også på tide. Sekvenserne kører mandag, onsdag og fredag. Man faster inden midnat, så det øredøvende, når man vågner op igen, er sulten. Youghurt med müsli er en kærkommen spise.

Melita spurgte, om jeg ville deltage i en studerendes journaloptagelse. Det har jeg sagt ja til, så han/hun kommer vel om et øjeblik. Selvfølgelig skal man hjælpe de studerende, jeg synes bare, det er lidt meget. Men det hører jo til at være universitetshospital.

I eftermiddag kommer Stig, som jeg lærte at kende herud for halvandet års tid siden. Jeg glæder mig til at se ham. Så sker der lidt.

 

 

12 Svar
 1. Gitte
  Gitte siger:

  Nej, det er du i hvert fald ikke, det må være mig. Jeg resonerede bare, da du skrev at Stig kom, at han skulle indlægges. Men man kan jo heldigvis godt komme på BESØG på 808! Beklager Hanne.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Gitte

   Det er bare helt i orden! Jeg hilste, og vi havde det rigtig hyggeligt. Det er rigtig længe siden, vi har set hinanden. Det var rigtig dejligt.

 2. Gitte
  Gitte siger:

  Kæreste Hanne
  Lyder godt, at du er i bedring. Det er jeg rigtig glad for at høre. Ja, de ECT-behandlinger har virkelig en signifikant effekt på dig. Det må være lidt fortrøstende midt i smerten at vide at der en behandling at falde tilbage på, når det virkelig brænder; omend den selvfølgelig ikke er bivrikningsfri og let at komme til!
  Hvis det er Stig som var indlagt med os sidste sommer, så må du hilse ham mange gange. Jeg er ked af at høre, at han har det skidt igen, men dog glad for at han som dig finder hen, hvor der er hjælp og tryghed!
  Kh gitte

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Gitte

   Jeg synes da ikke, jeg har skrevet, at Dtig har det skidt igen. Men jeg er jo heller ikke ved mine fulde fem 🙂 Jeg hilser Stig.

   ECT er en mirakelkur for mig. Jeg kan ikke være derhjemme lige p.t. Jeg føler mig tryg her, og jeg kender jo dem alle sammen ret godt.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Tak skal du have. Ja det begynder vidst at gå den rigtige vej. Det er også på tide. Jeg bliver her så længe som muligt; de skal smide mig ud.

 3. Ellen
  Ellen siger:

  Jeg vil ønske dig fortsat god bedring – og sige med de andre, at jeg også har oplevet studerende – og har lært af det, fordi de er ekstra grundige eller får forklaret tingene, så vi andre også kan følge med, hvorfor jeg ser det udelukkende som en fordel … kan dog ikke rigtig sætte mig ind i din situation … så jeg kan snildt være unfair.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Nej du er ikke unfair! Her har lige været en lægestuderende og lave et langt og grundigt interview. Hun havde nogle virkelig gode spørgsmål. Det sidste: Har du noget, du glæder dig til? Næh ikke rigtig. Det var faktisk ikke nogen rar konstatering.

   Jeg er træt af, at mit liv ikke bare kører.

 4. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Man vil jo gerne hjælpe de studerende, for det er jo fremtidens læger, og det er vigtigt, at de lærer så meget som muligt, men som du selv er inde på, så kan det jo godt blive lidt rigeligt for den enkelte patient. Og det kan være svært at sige fra i situationen, så måske er der idé i at sige fra før, hvis du altså er sikker på, at det er det, du ønsker?

  Jeg havde selv et par medicinstuderende inde og interviewe mig efter min operation. Der var en læge med, som forklarede dem i alle detaljer, hvordan min procedure var blevet gennemført. Jeg siger dig, deres ansigter blev mere og mere grønne. Samtidig var det første gang, jeg fik alle detaljer med. Det gjorde jeg så nok ikke alligevel, for jeg var ganske godt dopet.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   På mandag vil jeg gøre brug af min ret til at sige nej. At ligge tilklistret med elektroder på briksen i midten med folk stående rundt omkring kan altså godt blive for meget. Måske hedder det intimiderende?

   Selvfølgelig skal man hjælpe de kommende læger i videst muligt omfang. Jeg synes bare, jeg allerede har været Studieobjekt tilstrækkelig mange gange. Det er en god idé at sige nej på forhånd. Det vil jeg prøve på mandag.

Der er lukket for kommentarer.