Søvn

Jeg har sovet fantastisk

Hurra for medicinalindustrien og forskningen! Det er fantastisk at kunne sove igen og dagen ser også lysere ud, når man vågner op frisk og veludhvilet. Seroquel er intet mindre end et vidundermiddel, aldrig har jeg sovet så godt. Det virker også som om, motoren kører ved væsentligt færre omdrejninger, det er lige før jeg føler mig normal igen, og det er rigtig dejligt.

Til tider føler jeg mig som det lille apotek, fordi jeg spiser ret meget medicin, men det tager jeg nu ikke anstød af, jeg vil jo bare gerne have det godt. Jeg tager Seroquel, Cipramil, Lamotrigin og Zyprexa og støtter i den grad medicinalindustrien, men det gør jeg glad og gerne, hvis det er det, der kan få mig til at have det godt.

Nu vil jeg tage på det arbejde, som jeg er så glad for, og hvor jeg håber at kunne blive, når løntilskudsperioden er overstået med udgangen af marts 2013.

18 Svar
 1. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Ellen

  Nårh ja, jeg havde slet ikke tænkt på, at du er i medicinalindustrien 🙂

  Min medicin virker helt fantastisk og generel tager jeg godt imod, og jeg har aldrig nogen af alle de bivirkninger man ellers kan få.

  Der er ingen tvivl om, at min mani hænger sammen med ikke at sove – men man kan diskutere, hvad der kom først, men det er nok en vekselvirkning.

 2. Susanne
  Susanne siger:

  Når medicinen hjælper og er nødvendig, så må den ses som en god ven. Du må gøre din arbejdsplads opmærksom på, at du faktisk ikke kan undværes, og det gør man da bedst, når man har sovet om natten og møder frisk på job ;o)

 3. Ellen
  Ellen siger:

  Jeg synes det er fint, at du støtter medicinalindustrien 🙂
  Men endnu bedre selvfølgelig, at medicinen virker for dig, og at det får dig ned på et niveau, hvor du kan fungere.
  Overleveren havde en rigtig god pointe.
  Hjernen er altså også mærkelig en gang imellem: det er i grunden paradoksalt, at du bliver manisk af ikke at sove. Jeg ville hurtigt blive en zombie …

 4. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Jeg måtte lige et par indlæg tilbage for at få det hele med. Og set i lyset af dine seneste indlæg er det jo ret tydeligt, at du har haft virkelig (for) meget knald på i et stykke tid.

  Dejligt, at du nu har fået medicin, der kan hjælpe dig til at sove. Det er godt nok en heftig cocktail, du får, men hvis det er det, der skal til for at balancere dig, så er det jo bare sådan, det skal være.

  Allermest glad lige nu må du være for at opleve, at du har selvindsigt nok til at få hevet i nødbremsen, mens tid var, så al din møje med at få styr på dig selv (minus alkohol, plus job) ikke blev tabt på gulvet. Tillykke med det 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Ja det er helt rigtigt, at der har været for meget fart på. Det er noget jeg skal lægge mærke til en anden gang, for jeg kan reelt ikke rigtig tåle det.

   Jeg er rigtig glad for at kunne sove igen; uden søvn bliver hverdagen alt for hård. Man sover virkelig godt på Seroquel bedre en på indslumringspiller, som jeg har spist i flere år.

   Du kan tro, jeg er glad for at få hevet i nødbremsen. Jeg har tænkt meget på, at det måske nok ikke kun er anden gang jeg oplever en manisk fase, de andre gange har jeg måske bare dulmet den med alkohol.

 5. Eric
  Eric siger:

  Jeg har altid drømt om at gå i hi i den mørke tid. Bare så’n stå op og snuppe en bid i ny og næ og kaste et blik på kalenderen for at se, om foråret nærmer sig. Søvn er en dejlig ting, tillykke!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Jeg gik også meget gerne i hi fra november til marts (begge inkl.).
   Søvn er meget dejligt – og det er skønt at vågne op og være frisk.

 6. Tove
  Tove siger:

  Nattesøvn er vigtig … du skal kunne fungere, og det går man ikke, hvis der ingen hvile har været …

  Og hvis du har det ok med medicinforbruget og det hjælper dig, så er det rigtig godt 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Tove

   Det er nemlig rigt; hvile skal der til.

   Jeg har det fint med mit medicinforbrug, selvom det virker lidt voldsomt, når man sådan skriver det hele op.

 7. overleveren
  overleveren siger:

  En ting er i hvert fald helt sikker.. hvis du ikke sover om natten, så små-sover du om dagen – og så får du slet ikke mulighed for at vise lige præcis hvor komplet uundværlig du er på det arbejde. Og det er jo det det handler om, ikk?

  Når de når den dato skal de tænke.. hey… vi kan jo ikke undvære… hvem skal nu… det kan Hanne… og sådan noget.

  Og så er det i øvrigt lige meget med den medicin, hvis det virker så virker det – og så er resten jo lige meget. Du siger jo heller ikke en med sukkersyge – drop din insulin og tag dig sammen, vel?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Overleveren

   Jo det handler netop om at vise, at jeg er uundværlig.

   Jeg har det fint med mit medicinforbrug, for det kan holde mig kørende, så jeg kan passe mit arbejde og mine øvrige aktiviteter.

 8. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Rasmine

  Tak skal du have. Det er rigtig dejligt, at det nu går den rigtige vej igen.
  Det er rigtig dejligt, at være i arbejde igen og at have noget at stå op til hver morgen.

Der er lukket for kommentarer.