Søgefunktion

Søgefunktion

Jeg skulle selv finde en artikel her på bloggen og så opdagede jeg, at der manglede en søgefunktion. Enhver ordentlig webside har en god søgefunktion har jeg læst hos Jakob Nielsen, der er min webguru.

Peter fra WPDK.DK har derfor nu lavet en søgefunktion for mig. Du finder den øverst til højre i det hvide område lige over teksten ‘Stegemüllers vindue mod verden’. Det er en rigtig lækker søgefunktion med live søgning, dvs. at den søger, mens du taster. Jeg testede den ved at søge efter poster, som jeg vidste der var flere af, fx ‘Telendos’. Det virkede fint og den viste alle de gamle poster med Telendos. Herudover prøvede jeg at søge på ‘morgenboller’ for det var den opskrift, jeg selv søgte efter. Og selvfølgelig kom opskriften frem. Prøv opskriften. Det er nogle supergode boller, der kommer ud af den.

Tag godt imod søgefunktionen og brug den flittigt, den er her for det samme.

 

10 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Jeg har det lige som alle de andre (og dig selv), og når jeg er logget ind som adminstrator på min blog, ligger der en glimrende søgefunktion, som jeg tit bruger … og de andre kommentarer bekræfter, at søgefunktionen ikke behøver at være offentlig tilgængelig 😉
  Min erfaring er, at andre bloggere mest bruger mine emnetags; sekundært månedsinddelingen.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Jeg tror, at søgefunktionen primært er noget man selv bruger, og det passer også fint med min erfaring på andres blogs. Jeg bruger ikke søgefunktionen hos andre, men gerne hos mig selv. Pudsigt som vi alle sammen har de samme vaner. Jeg har da egentlig aldrig tænkt over, at din søgefunktion ikke var offentligt tilgængelig.

   Det giver god mening, at andre primært bruger emnetags, for hvis man skal søge, skal man jo have noget at søge efter.

 2. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Kong Mor

  Ja netop. Du bekræfter de andre(s) svar – søgefunktionen bruges af bloggeren selv fx når man skal finde egne gamle indlæg at linke til. Jeg bruger heller ikke selv søgefunktionen på andres blogs.

 3. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Fruen i Midten

  Nej du har helt ret, den bliver nok ikke brugt så meget af de besøgende.

 4. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Inge

  Som jeg også skrev til Overleveren, så søger jeg næsten heller aldrig på andres blog, men gerne på min egen. En søgefunktion hører sig til, men bruges nok kun sjældent af de besøgende.

 5. Kong Mor
  Kong Mor siger:

  Jeg bruger min egen søgefunktion meget.. Men jeg tror ikke jeg bruger søgefunktioner på andet end madblogs!

 6. Inge
  Inge siger:

  Jeg bruger ofte søgefunktionen på min egen blog, kan ikke huske jeg har brugt den på andres blogge.. 🙂 men du har ret den hører til på en blog.

 7. overleveren
  overleveren siger:

  En søgefunktion på bloggen er svær at undvære – men jeg ved faktisk ikke om det er noget besøgende bruger (jeg gør aldrig) – eller om det snarere er en hjælpende hånd til bloggeren selv (jeg gør det tit).

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Overleveren

   Du har ret; jeg søger heller ikke på andres blogs, men gerne på min egen. At søge kræver jo at man har noget at søge efter, og jeg læser blogs på den måde, at jeg læser den enkelte post, og så er de faktisk væk fra bevidstheden derefter.

Der er lukket for kommentarer.