, , ,

Søgeord igen

Jeg har brugt uanede mængder af tid på at finde frem til et eller andet, der kunne vise mine søgeord – altså hvilke ord søgte folk på for at komme til min blog? Det lykkedes inde under Google AdWords; der findes en mulighed for at få vist de 25-30 mest anvendte søgeord. Erics opskrift virkede desværre ikke.

Ikke overraskende ser det sådan ud:

[vtftable fols=”{0}0-1:0000ff;{/}” st=”bc:bbbbbb;bt:1;”]
{f1}Søgeord;;;{f41}Popularitet;nn;
HR-system;;;{f40}4.400;nn;
Vindue;;;{f40}2.900;nn;
Arbejde;;;{f40}2.900;nn;
Depression symptomer;;;{f40}2.900;nn;
Scanner v600;;;{f40}210;nn;
Depresjon symptomer;;;{f40}1.300;nn;
Psykiske sygdomme;;;{f40}720;nn;
v370 photo scanner;;;{f40}40;nn;
Nødhjælp;;;{f40}390;nn;
Symptomer på depression;;;{f40}880;nn;
Sygefravær;;;{f40}480;nn;
Manio depressiv;;;{f40}260;nn;
Tegn på depression;;;{f40}1.0000;nn;
Maniodepressiv test;;;{f40}170;nn;
System hr;;;{f40}110;nn;
Bipolar lidelse;;;{f40}6.600;nn;
Depresjon;;;{f40}8.100;nn;
Manisk depressiv;;;{f40}1.300;nn;
Psykiske lidelser;;;{f40}2.900;nn;
[/vtftable]

 

Der er selvfølgelig rigtig mange hits på psykisk sygdom under forskellige former (herunder en del nordmænd 🙂 ), og det passer mig såmænd meget godt. Hvis jeg via min blog kan være med til at aflive fordomme om psykisk sygdom, vil jeg meget gerne gøre det.

Jeg har taget kontakt til psykinfo/“En af os”, der blandt andet via foredragsvirksomhed er med til at nedbryde tabuer og tavshed om psykisk sygdom, og der kunne jeg forestille mig, at jeg kunne bidrage. Jeg har gennem mit arbejdsliv holdt mange oplæg, og jeg tror, det er en færdighed, jeg vil kunne træne op igen – og dette ville være en meningsfuld måde at gøre det på. Og det passer så godt med, at jeg skal finde noget meningsfyldt at foretage mig i alle de timer, jeg ikke skal arbejde. Herudover kan jeg gøre mig nyttig i kirken og som skribent i en Facebookgruppe.

10 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Ja det går egentlig helt godt. Det er rart, for jeg bruger faktisk også en del tid på at skrive mine indlæg. Jeg bruger også meget tid på at kommentere hos jer andre – men jeg hygger mig med det.

 1. Pollyanna
  Pollyanna siger:

  Det er vel nok dejligt, du kan mærke det går fremad for dig. Har du lagt slægtsforskningen på hylden? Jeg er begyndt forfra, fordi jeg har fået nyt program, så jeg tænkte det var en god måde at få efterprøvet sine egne resultater på ?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pollyanna

   Ja det er så dejligt, at det nu endelig går den rigtige vej. Det trængte jeg også virkelig til.

   På en eller anden måde er det som om, jeg ikke rigtig kan svinge mig op til slægtsforskningen mere. Jeg synes, det er blevet for ensomt at sidde hjemme bag skærmen. Før i tiden var der det gode fællesskab på arkiverne; det savner jeg. Herudover er jeg kommet voldsomt bagud med det nye AO og meget andet, så skulle jeg i gang igen, ville der være så mange ting, jeg skulle starte forfra med at lære. Fx er der ikke en eneste af alle mine omhyggelige kildehenvisninger, der dur mere. Det er sørme flot, at du er begyndt forfra!

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  OK. Med det budget bliver du nok ikke interessant for Google. 🙂
  Jeg kan stadigvæk se søgeord i Google Analytics, så jeg behøver egentlig ikke interessere mig for Adwords. Det eneste er, at det er lidt svært at finde det rigtige sted i Analytics, men nu har jeg gemt et link, så mon ikke det går?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Hvor er det mærkeligt, at du kan se søgeord i Analytics, når jeg ikke kan. Bruger du Erics tip?

 3. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  De søgeord giver jo rigtig god mening i forhold til det, du skriver om. Der er du mere konsistent end jeg. Mine søgeord virker nok også mere tilfældige, men det er jo min egen skyld, fordi indholdet er noget blandet.
  Jeg bliver helt nysgerrig på det med adwords. Har ikke vovet mig derind, da det foresvæver mig, at det er noget, man skal betale for? Jeg har jo Google annoncer, som giver mig lidt indtægt, som naturligvis blive opgivet til skattevæsenet (!), men jeg har ikke tænkt mig at have udgifter til Google.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Ja mine søgeord giver ganske rigtigt god mening, og brugere må meget gerne fange mig via disse søgeord. Hvis jeg kan være med til at bryde tabuer og hjælpe andre, vil jeg gerne det. Jeg synes, jeg har kæmpet hårdt i 2½ år. Måske kan mine erfaringer bruges til noget…

   Jeg betaler ikke for AdWords! jeg gik til hovedsiden, hvor man kan oprette en konto, og så lod jeg som om, jeg ville oprette en konto/en kampagne, vist denne: https://adwords.google.com/um/GetStarted/. Jeg indtastede, at mit budget var 1,00 kr. pr. dag. Under målgruppe kommer der forskellige spørgsmål om land mv. Det tredje punkt viser søgeordene, og det har ikke kostet mig en krone, eftersom jeg ikke oprettede en kampagne. Jeg håber, denne forklaring giver mening, ellers må du vende tilbage.

Der er lukket for kommentarer.