, , , ,

Seks en halv tiendedele af et sekund

Mere optimering

Jeg er fascineret af de resultater for loadtider, man kan nå vha. forskellige simple værktøjer anvendt i den rigtige rækkefølge. Rigtig god og læreproces hvor resultaterne kan ses med det samme. Nu loader siden på 661 millisekunder.

Jeg tror, jeg er færdig med bloggen nu. Der er lige tre links, der kunne gøres lidt ved, men de er eksterne, så det virker egl. logisk, hvis der ikke er noget at gøre. Lige nu ser performance ud som nedenstående billede, der er fremkommet ved at måle med Pingdom.

Næste skridt er at gøre noget ved supportsiden, der nu ellers klarer sig ganske udmærket, men ting kan altid gøres bedre. Om end ikke andet morer jeg mig da så længe.

Tinypng er fremragende til at komprimere billeder. Tabet af kvalitet er, så vidt jeg kan se, mindre end ved Photoshops “Gem til web”. Billedet herunder startede med at være 31,9 KB. Tinypng reducerede det med 31 pct. til 22,1 KB. Det ser noget uldent ud, men det gjorde det også før kompressionen. Nuvel 10 KB er jo nærmest ligegyldigt, men når man har over tusind billeder, betyder 31 pct. en hel del.

4 replies
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Jeg må sandelig sige det går hurtigt. Egentig er din justering et meget godt eksempel på, at der er mening med optimeringen. Man behøver ikke vente, så at sige.

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Jeg er glad for, at du kan se det. Jeg er altså også ret godt tilfreds. Min host er også imponeret.

   Hvis du er interesseret, kan jeg sende dig mine noter, så du kan se, hvordan det kan gøres. Sig til hvis…

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *