,

Rodbehandlingen

Rodbehandling

Endelig færdig

Endelig blev rodbehandlingen færdig. Jeg har været der fem gange, så nu har jeg sørme også lært den gode Iben (tandlægen) hos Hvidovre Tandklinik godt at kende. Behandlingen har drillet hende, for der blev ved at komme betændelse, så hun måtte blive ved at rense op og lukke midlertidigt til. Herudover er rodkanalerne meget smalle, så hun havde for det første svært ved at finde dem, og dernæst svært ved at fange dem, så hun kunne file og rense og alt det der, der nu skal gøres, for at behandlingen er en succes. Hun har virkelig kæmpet og bakset for at få det til at lykkes, og jeg har fuld tillid til hende. Vi har også ‘hyggesnakket’, så meget jeg nu kunne snakke, og jeg kan virkelig godt lide hende.

Nu er ‘vi’ så spændte på om knoglen mellem rødderne vokser op, så der ikke længere er mellemrum mellem rødderne. Det ville nu være så dejligt, for det reducerer risikoen for betændelser mv. Virker skidtet ikke er næste skridt et implantat. Vi ses om 12 måneder til en kontrol. Jeg har snart ikke flere penge at lægge derovre.

Regningen for rodbehandlingen lyder på 5.867 kr., og det er vel meget rimeligt efter fem besøg hos en tandlæge og med komplicerede forhold? Og som altid har jeg fået en god sjat i rabat, men jeg er også storkunde. Nu skal jeg ikke derover før det næste ordinære eftersyn den 23. maj 🙂

Hvidovre Tandklinik

2 Svar

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.