Ro og stabilitet

Ønsker

Det eneste jeg ønsker mig lige for tiden er ro og stabilitet, for hvis det indtræder, skal det nok gå alt sammen. Der er endnu ikke svar fra sagsbehandleren i kommunen, som jo ellers kunne være med til at give noget ro på tankerne om fremtiden.

Jeg var hos distriktspsykiatrien i går hos en rigtig god kontaktperson, som jeg har god kemi med. Har været hos hende to gange nu, og har spurgt om det er muligt, at hun kan blive min faste kontaktperson. Hun vil undersøge det og ringe tilbage i næste uge. Jeg håber, det lykkes. Hun er sygeplejerske og kan derfor aflæse svaret på blodprøverne fra i tirsdags. Resultatet er, at jeg skal op på tre Litarex i stedet for to. I skulle se mit medicinskab 🙂

Hvis kommunen ikke svarer på mine spørgsmål, kan jeg få distriktspsykiatriens socialrådgiver til at besvare mine spørgsmål om processen frem mod et fleksjob. Det vil være rigtig fint, men kommunen bør altså svare; det er en del af en sagsbehandlers job!

Ind imellem læser jeg stillingsannoncer, da jeg stadig abonnerer på diverse mailservices. Det er er hver gang en nedslående oplevelse, for jeg forstår ikke engang forkortelserne, der bliver brugt. Jeg kan slet ikke se mig selv i stillingerne: “en travl og omskiftelig hverdag”, “Det er derfor vigtigt, at du befinder dig godt i et job med mange bolde i luften og at dine kommunikationsevner er i top.” Jeg kommer aldrig til at leve op til alle de krav igen, og jeg tror, jeg holder op med at læse de stillingsopslag, for det er jo slet ikke relevant, når målet er et fleksjob; det bidrager kun til tankerne om, at jeg ikke kan noget mere.

13 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Ro og stabilitet er to gode ord der velsagtens dækker over noget fælles, nemlig ønsket om fravær af forvirring. Netop derfor er annoncelæsning pt kontraindiceret!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Fuldstændig enig, og jeg er holdt op. Det gik op for mig, at det var en udspekuleret form for sadomasochisme, og det vil jeg dog ikke udsætte mig selv for.

 2. Eric
  Eric siger:

  Uha-uha, selvværdet er nok i bund – og så pga. HR-afdelingernes klamme klichéer! Vorherre bevares, hvis vi alle skulle jonglere. Den dygtige medarbejder prioriterer boldene og løser systematisk opgaverne én for én i stedet for at holde dem flyvende i evigt kredsløb.

  Det er en dyd at kunne prioritere og koncentrere sig, og det kan du. Skråt op med de klamme autoklichéer – hvis de mente dem alvorligt, havde de allerede hyret headhuntere og budgetteret med en væsentlig højere løn.

  Det er beskrivelsen af arbejdsopgaverne, man skal koncentrere sig om, og kan de ikke beskrive dem, burde de selv stå i arbejdsløshedskøen eller lave noget andet.

  Du kan meget, du er god til det, og nogen har brug for de kvalifikationer – some time, somewhere. Husk det.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Mange tak – det luner meget! Som du ser opgaveløsningen, gør jeg det også. Løser gerne 100 opgaver men en ad gangen.

   Jep jeg kan prioritere, og jeg plejer at være god til det jeg laver; men når jeg ser på mit cv (som kommunen skulle have) ser jeg det som et billede på, hvad jeg har kunnet – ikke hvad jeg kan. Og jo længere tid jeg har været væk fra arbejdsmarkedet, jo mere bange er jeg blevet for det. Men på en eller anden måde, må der jo komme en eller andenform for løsning.

 3. Donald
  Donald siger:

  Det var et rart blogindlæg – jeg vil blot sige om de annoncer, at de er beregnet på at skræmme folk væk. Der er ingen, som kan lide at arbejde med mange bolde i luften. De gode kommunikationsevner er selvfølgelig noget, som betyder at man er konstruktiv og formår at beskrive dagens kunder med nogle få ord eller lignende – og den slags beskrivelser passer til et “blæksprutte-job” eller en overbebyrdet, underbetalt sagsbehandler.

  Det er sørgeligt, at vi er nået så langt ud i retning af dårlige arbejdsmiljø, men heldigvis afspejler sådanne annoncer ikke alle jobs, kun de dårligste. Efter et langt liv kan jeg sige at der virkelig *er* forskel på de gode og de dårlige arbejdspladser.
  Pas godt på den gode sygeplejerske-kontakt, hun er værd at være sammen med! 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Tak !

   Jobannoncerne har i givet fald nået deres målsætning hos mig: jeg er hunderæd for arbejdsmarkedet efterhånden, og føler slet ikke, at jeg kan være med mere.

   Jeg har altid ment at “multitasking” er opreklameret, ingen kan arbejde med fem bolde i luften ad gangen. Jeg skal gerne løse fem opgaver, men det er altså en ad gangen. Hvis jeg skal lede efter en arbejdsplads skal det være en, der værdsætter det jeg kan, og den måde jeg kan det på.

   Du kan tro, jeg passer på sygeplejersken, for hun er 100 gange bedre end ergoterapeuten. Hun er ikke indfølende, for det har jeg ikke brug for.

 4. Ellen
  Ellen siger:

  Fint, at du har afmeldt dem – der er jo ingen grund til at lede efter nederlagene.
  Håber man kan finde et flexjob til dig, så det hele kan gå op i en højere enhed.

 5. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Ellen

  Du har ret.

  Det siges at kunne tage op mod to år at komme igennem processen til et fleksjob. Jeg synes, det er længe at leve med usikkerheden.

 6. Lene
  Lene siger:

  Jeg er enig med dig og Rasmine, hold endelig op med at læse de annoncer. Og så håber jeg for dig at roen og stabiliteten snart indfinder sig. God weekend 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Nu har jeg simpelthen afmeldt dem, for jeg kan jo alligevel ikke søge dem, og de gør ikke noget godt for mig i min nuværende situation.

 7. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Rasmine

  Jeg tror simpelthen, at jeg opsiger de der mailagenter, de er ingen nytte til for tiden.

  Ja det er kun overmennesker, der kan leve op til de krav. Virksomhederne kan åbenbart ikke sondre mellem need to have og nice to have.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.