Revision

Yes

Jeg har været væk fra FKN et par dage, fordi jeg bare ikke kunne. Til orientering er det frygteligt at ville men ikke at kunne.

Jeg vågner op og mærker, at jeg intet kan. Tanken om at tørre mig selv på ryggen efter brusebadet er uoverkommelig. Jeg har efterhånden lært, at det hjælper ikke, at jeg prøver at kæmpe imod det. Jeg må tage det ind, som det er, og derefter må jeg prøve at sige til mig selv, at det går over, også selvom det er pokkers svært at tro på. Med tiden er jeg blevet bedre til at tro på, at det går over. Jeg må forblive i min egen trygge hule indtil insufficiensen er gået over.

Men altså “Yes” går på, at min rigtig gode kollega har haft dialog med den eksterne revision om årsregnskaberne fra alle 126 genbrugsbutikker, og vi har fået ros! De sagde, at det var bedre end tidligere år. Så skønt! Som nævnt tidligere har jeg ikke en brik forstand på bogføringer, omposteringer, forskydninger mv., men jeg kan finde differencer vha. Excel! Kollegaen og jeg har fuldstændig tjek på de differencer, der er tilbage. Og nu kunne vi så give hinanden “High five”. Det er bare fedt. Vi har i fællesskab glædet over diverse hovedbrud. Det er nok lidt nørdet at glæde sig over differencer, men så er vi altså nørdede 🙂

6 Svar
 1. Kisser
  Kisser siger:

  Det må være forfærdeligt intet at kunne, men gerne ville.
  Jeg sender mange gode tanker til dig og håber du snart kan det hele igen.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Ja det kan du tro, det er. Tak for dine gode tanker. Jeg synes, jeg er ved at være på mærkerne igen.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.