, ,

Quizkampen

Vil du spille? Mit brugernavn er Stegemüller

Jeg føler mig fortsat så trist efter gårsdagens ulykkelige hændelse i Paris, for det er så tragisk, og sætter på en eller anden måde hele kloden i stå. Ellen foreslår, at alle vi fredselskende flytter til Utopia, og jeg synes, det er en god strategi!

For at adsprede mig lidt fra alt det frygtelige, har jeg brugt en del af dagen på at spille Quizkampen, som er et spil, man henter ned til sin iPad/iPhone via Appstore . Jeg ved desværre ikke om det findes til andre tablets/smartphones, men mon ikke.

Spillet består af seks hurtige runder, hvor man spiller mod en modstander og afprøver sin paratviden indenfor en række kategorier. Man skiftes til at vælge kategori. Nogle af mine foretrukne kategorier er: “Tro og overtro”. “Kend din krop”, “Mad og drikke”, “Historiens gang”, “Bøger og ord” og “Politik og penge”, så der er lidt for enhver smag. Der er også nogle om fx tegneserier, computerspil og film i biografen, her har jeg ikke en chance, og alligevel vælger mine modstandere dem – forstå det hvem der kan 🙂

Jeg er faktisk ikke særlig god til det – for nu at være ærlig – så du får det let, hvis du vil udfordre mig, men alligevel er det sjovt at være med i 🙂

Hvis du vil udfordre mig, skal du hente det ned fra Appstore, og søge på mit brugernavn, der er Stegemüller. Jeg ser frem til kampen.

 

 

7 Svar
 1. Lene
  Lene siger:

  Jeg vil jo gerne spille med dig på wordfeud, men jeg kan ikke finde ud af at skrive ü 🙂 Så vil du ikke udfordre mig ? Jeg hedder Lene KC der. Jeg må hellere lade være med det andet spil, jeg kan nemt blive lidt for afhængig.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Herligt at du vil spille. Jeg har nu prøvet at finde dig under “Find spiller” med Lene mellemrum KC, men finder dig ikke, gør jeg noget galt?

   Man finder û ved at holde længere tid nede på u og så vælge nummer to fra højre, så får du ü.

   Vi må da kunne få det til at virke!

   NÅH: Nu fandt jeg det, det var Wordfeud du ville spille. Har fundet dig og sendt en invitation.

Der er lukket for kommentarer.