, , ,

Pyha og lidt arbejde

Næsten færdig

Der mangler kun ganske få ting, så er min (hjemme)side flyttet til sit endelige hjem hos cHosting. Det har været en længere proces men som altid lærerig. Jeg fik på en eller anden måde smadret indexfilen til min hovedside, men mon ikke den kan repareres lidt senere? 🙂 Det er simpel HTML, som jeg egentlig var nogenlunde god til for nogle år siden, men man bruger det ikke rigtig mere. Nu er alting afløst af CMS’er, som fx bloggen, og det er kun godt. Men det var nu meget sjovt at rode med, og det er ganske nyttigt at kunne lidt af det endnu.

Note: Fikset: https://test.stegemueller.dk/

Jeg har fundet ting, som jeg ikke har kigget på i årevis. Det gælder fx galleriet, som ikke har været brugt siden “2014-05-19 06:46:30”. Det er nu ellers meget pænt, og jeg vil prøve at genoplive det. Du kan se det her. Det er selvfølgelig præget af de 10 år, hvor jeg var bidt af en gal slægtsforsker. ÆØÅ blev vist forkert, så jeg har manuelt rettet tegnsæt i 200 tabeller (mindst). Det tog sin tid.

Mangler

Mailarkivet. Det findes hos UnoEuro, så på en eller anden måde må det vel kunne synkroniseres til cHosting. Jeg har vel 3.000 mails, og der er jo en grund til, at jeg har gemt dem. Jeg har naturligvis en backup, som jeg prøvede at indlæse, men det fik jeg (naturligvis) ikke noget ud af.

Noget med certifikater og den slags. Jeg har ikke en brik forstand på det, men jeg har fundet en fin side, der viser, hvordan det kan gøres. Det kan næppe være den store videnskab.

Min slægtsdatabase. Det interesserer mig jo sådan set ikke længere, men der er en pokkers masse links, der peger på den, så den kan ikke bare droppes. Jeg fatter ikke, hvorfor den ikke virker. Det må Michael fra Nemprogrammering se på. Han er både dygtig og hurtig.

En testblog. Det er meget rart at kunne afprøve ting, inden de bliver vist på live-siden. Et design bygger altid på et tema, og mit nye tema “Enfold” er temmelig avanceret, så det er nemt at lave et eller andet enfoldigt, og det vil jeg så gøre i test.

Note: Fikset: https://test.stegemueller.dk/blog/

Dato på blogindlæg. Indlæggets dato skal flyttes op i toppen, da det giver et bedre overblik.

Arbejde

Flere chefer? I går fik jeg pludselig fornemmelsen af at have tre chefer, der alle kunne stikke opgaver ud. En konsulent i Jylland, den nye mellemleder Dorte og den “gamle” chef Thomas. Det kan jeg simpelthen ikke håndtere, for hvad nu hvis jeg siger OK til en opgave fra ham i Jylland, og de andre to har andre planer? Hvem bestemmer egl. over de 15 timer, jeg er der?

Thomas og jeg fik så heldigvis en meget god snak, og nu er det afklaret. Det er den nye mellemleder, der sørger for det og koordinerer og prioriterer. Der vil blive sendt en mail ud om det. Så er den ged vist barberet. Det føles godt. Det er stadig Thpmas, der er min personaleleder, og det er rigtig fint, for han er god til det.

Internatet i næste uge: Jeg vil med, for jeg vil vise, at jeg er en “rigtig” medarbejder, selvom jeg kun er der 15 timer om ugen. Rent strategisk er der også det i det, at vi jo efter seks måneder (altså lige om lidt) skal drøfte min kontrakt. Skal de beholde mig efter 31/12 i år eller ej? Jo mere “rigtig” medarbejder jeg er, jo større må sandsynligheden være for, at de drøftelser falder ud til den positive side. Men selvom jeg vil med, er jeg rystende af angst for at skulle være sammen med 54 mennesker i to hele dage. Jeg har jo sådan set fået nok af andre mennesker efter de 30 minutters frokost.

Psykologen og jeg har opstillet en række kattelemme, og i yderste konsekvens kører DSB vel fra Nyborg til København det meste af natten?

 

 

4 replies
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Anette

   Jeg har lige siddet og hørt den seneste session med psykologen. Hun har mange brugbare forslag/redskaber, så det skal nok gå – på en eller anden måde. Der er bare så meget “grund-angst” forbundet med det.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *