Psykiatrifonden

Hejrevej 43, Ydre Nørrebro/Nordvest

Psykiatrifonden har til huse på Hejrevej på Ydre Nørrebro, og det var første dag i dag. Indtil videre tager jeg toget. Lige ved Nørrebro Station er der tonsvis af grøntmarkeder, og jeg får lyst til at købe det hele, for det ser lækkert og friskt ud, og det er flot og indbydende stillet op. Og så er det vist egentlig også billigt. Problemet er bare, at det sælges i enorme mængder, hvad med fx en sæk løg… Det er sikkert primært muslimerne, der handler på disse markeder, men hvordan kan man bruge 25 kg løg?

I Psykiatrifonden

Vi er kun fem deltagere på holdet og det, synes jeg, er rart. Jeg havde frygtet at skulle forholde mig til fx 20 nye mennesker. Fem er dog måske så lige lidt nok til, at der kan komme noget “deltagerinteraktion”.

Der køres med en ½ times foredrag ved en psykolog og så 15 minutters pause og så fremdeles. Der er åbenhed for, at man måske kan blive nødt til at gå lidt ud og så komme ind igen, gå rundt og strække ben mv. Det var der nu ingen, der benyttede sig af; mig ville det også forstyrre. Asaan (psykologen) sagde også, at man skulle forvente at blive træt i de første to uger. Det havde jeg nu også selv regnet ud. De første to uger kan ses som en form for “genoptræning” i det med at komme tidligt op, at skulle ud af døren, være sammen med andre osv. Han mente også, at meget af stoffet fra de første to uger ville ryge i glemmebogen.

Fokus vil være på stress, angst og depression, og selvom jeg synes, jeg ved alt om i hvert fald stress og depression var der alligevel mange nyttige slides og nye måder at anskue stoffet på. Det gjorde det spændende. Asaan er meget grundig.

Jeg har kun én anke, og det er, at monologerne bliver for lange, og der er for meget passiv lytning. Jeg savner noget deltagerinddragelse. Seks ugers foredrag/monologer kan virke lidt overvældende, men det kan jo være, det ændrer sig.

Lækre peberfrugter til 18 kr. kiloet

Og så også som collage. Hvad virker bedst?

4 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Er der virkelig 25 kilo i sækkene til venstre? For mig ser det ud, som om det ‘kun’ er højest 10 kilo, men det er selvfølgelig også en mundfuld, når man er alene, men del med naboerne, som Eric foreslår – så bliver alle sikkert glade.
  Jeg er sikker på, at det vil hjælpe dig at deltage i forløbet hos Psykiatrifonden.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Nej det kan godt være at 25 kilo er overdrevet, men 10 er da også en pæn sjat. Jeg slår mig sammen med naboen og laver nogle løgtærter 🙂

   Jeg tror også meget på forløbet hos Psykiatrifonden. Jeg har tjekket hjemmesiden mange gange, og hver gang jeg læser dette, bliver jeg bestyrket.

 2. Eric
  Eric siger:

  Seks ugers envejskommunikation lyder som noget af en mundfuld, men som du siger, kan det måske ændre sig.

  25 kg løg? Tja, man kan måske dele med nogen i opgangen, og alligevel er der da til nogle løgtærter og en del løgsuppe 😉

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja jeg synes også, det er noget af en mundfuld; jeg var allerede lidt træt af det i dag. Det kan være der kommer lidt mere inddragelse, når vi er længere henne i forløbet, og deltagerne er blevet trygge ved hinanden – der er jo altid nogen, der synes det er lidt svært at melde ud i forsamlinger.

   Mange tærter og meget suppe, og så selvom løg er godt såh… Men det så alt sammen så indbydende ud; fx havde de auberginer så store som jeg ved ikke hvad. De blev solgt for 18 kr. kiloet og så superfriske ud.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.