Printer igen

Jeg havde fået oprettet en fejlsag hos CineMagic og fået besked om, at hele printeren skulle retur, for at jeg kunne få kabel og manual, der manglede i kassen. Da jeg var ved at pakke printeren for at sende den retur opdagede jeg, at der lå et stykke pap i bunden af kassen, og sørme om ikke kabel og manual skjulte sig derunder. Hvor dum har man lov at være.

Nu har jeg fået sat printeren op, og den printer rigtig flot. Slut med alt det lyserøde! Jeg har prøvet med nogle mails samt nogle gamle fotos og resultatet er perfekt.

En ting kan jeg dog ikke rigtig finde ud af, nemlig at sætte den nye printer til at være standardprinter. Når jeg kigger i Windowsknap > Enheder og printere, har den nye printer et grønt flueben, og når jeg højreklikker på printeren, står der også, at den er valgt som standardprinter. Alligevel skal jeg for hver udskrift vælge printer. Autovalget er den gamle printer. Er der nogen, der har gode idéer?

18 Svar
 1. Donald
  Donald siger:

  Jeg kan ikke huske helt præcist hvad vi gjorde ved MS-systemer på RUC, jeg mener det fungerede, når man satte en anden printer til at være “default” (det må være det, du og andre danskere kalder “standard printer”)

  Du har da ret i at når du har sat den nye printer til at være default, så bør det fungere uden at slette den gamle. Men check igen, dobbeltcheck, det kan ofte betale sig. Se efter om der er et andet printerprogram (fra den gamle printer) som har taget magten. Fx. er der på min Dell Laptop et Dell program, der forhindrer MS-wireless net i at fungere, så man *skal* bruge Dells-wireless Internet Connection program som heldigvis også fungerer fint.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Jeg havde allerede checket flere gange. Problemet blev først løst, da jeg fjernede den gl. printer – men så fungerede det til gengæld også fremragende.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Jeg takker alligevel for din interesse for mit problem. Alt virker nu som det skal – slut med lyserødt print 🙂

 2. Eric
  Eric siger:

  Welcome to the world of Microsoft. Fjern den gamle printer under “Enheder og printere”. Lidt vovemod skal der til. Fungerer det ikke bagefter, kan du vel installere den igen.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Jeg tog mod til mig og slettede den gl. printer. Det ser ud til at have løst problemet. Jeg var bare usikker på, om det var tilrådeligt, da jeg jo kunne miste muligheden for at vælge den gl. fra og den nye til.

 3. Pia
  Pia siger:

  Du kæmper åbenbart et del kampe i øjeblikket. Måske du husker næste gang at tømme kassen helt inden du laver en reklamation 😉 Jeg har desværre ikke en løsning til dig, men jeg vil krydse fingre for at du får det ansøgte job 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Jeg tror nok, at jeg ser bedre efter næste gang! 🙂

   Det kunne være fedt at få det job. Jeg fik faktisk også skrevet en uopfordret ansøgning i går, og jeg er meget spændt på, om jeg får nogen respons på den ansøgning. Generelt synes jeg, det er meget svært at skrive uopfordrede ansøgninger, fordi man ikke der har opslaget at knytte ansøgningen op på.

 4. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Rasmine

  Min gl. printer er allerede gået til de evige jagtmarker, dvs. jeg har stillet den ned til storskrald.

  Jeg tør ikke rigtig afinstallere den gl. printer, for hvad nu hvis der slet ikke kommer en printer frem, som jeg kan fravælge og erstatte med den nye printer?

 5. Kisser
  Kisser siger:

  Det undrer mig, at mine to tidligere kommentarer hos dig ikke udkommer.
  Dette er en test for at se om den kommer igennem…

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Af en eller anden grund er du begyndt at dukke op i mit spamfilter -det beklager jeg. Jeg får så meget spam i øjeblikket, at jeg bare bevidstløst sletter, og så kan dine kommentarer have skjult sig der. Jeg skal vist blive bedre til at kontrollere, inden jeg sletter.

 6. Kisser
  Kisser siger:

  PS. Her er stille i mit hus i dag, og lige pludselig er der lyde og jeg tænker om jeg har fået uindbudte husdyr? Går hen mod lyden….så er det printeren ovenpå (trådløs forbindelse) som har valgt at printe det, som ikke ville komme ud i formiddags!!

 7. Kisser
  Kisser siger:

  Næh, ikke i skrivende stund. Jeg ville lige gå ind i enheder og printere, men min computer nægter åbenbart at åbne dette vindue.
  Kan du slette den gamle printer, så der kun står den nye? Nogen gange skal man vist genstarte computeren.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Jeg tør ikke rigtig slette den gamle printer for hvad gør jeg så, hvis der ikke dukker nogen printer op, som jeg kan vælge fra?
   Jeg har prøvet at genstarte computeren.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.