,

Positivt

Det går den rigtige vej!

Jeg har været til ECT for femte gang i vedligeholdelsesforløbet. Der er bestilt i alt seks gange. Jeg havde besluttet mig for, at jeg allerede denne gang ville “varme op” til drøftelserne om at få bevilget flere behandlinger. Det viste sig, at jeg slet ikke skulle kæmpe for sagen. De havde haft min sag oppe at vende på morgenkonferencen, og havde besluttet at bevilge mig 10 ekstra behandlinger med tre ugers mellemrum. Det er jeg glad for. Nu har vi endelig fundet noget, der virker, så lad os endelig køre videre ad det spor. Min erhvervspsykolog siger også, at hun tydeligt kan mærke, at jeg “dykker”, når det er tid til at skulle ind igen. Så det er altså en nødvendig behandling.

Samlet set er jeg meget tilfreds med Psykiatrisk Center Hvidovre. Jeg synes, de gør deres job godt, og de slipper mig ikke, før de ved, at det går, som det skal. Jeg føler mig både set og hørt, og det er dejligt. Når de næste 11 gange er gennemført, mener jeg, at jeg har fået 60 ECT-behandlinger. Det er helt vildt.

Og så er jeg jo startet på arbejdet i Folkekirkens Nødhjælp. Jeg har været der to dage i alt syv timer, og jeg tror, det er gået OK, men jeg føler mig meget usikker på, om jeg gør det godt nok. Min erhvervsrådgiver fra Psykiatrifonden siger, at de ikke rigtig kan stille nogen krav til mig, da jeg kun er praktikant. Jeg kæmper med den indre kritiker. Herudover er der alle de sædvanlige begynderproblemer: Hvad hedder printeren og hvor står den, hvordan finder jeg op i IT-afdelingen osv. Huset er meget svært at finde rundt i. Det er fyldt med små gange og krinkelkroge; jeg er allerede faret vild én gang på vej fra IT-afdelingen.

Kollegerne er rigtig søde. Jeg har endnu ikke overblik over, hvem der skal være mine samarbejdspartnere, så det er et af mine spørgsmål til chefen.

Jeg har brugt tiden på at prøve at danne mig et overblik over projektet, som har ligget stille siden efteråret 2014. Jeg har lavet en lang liste med spørgsmål – stort og småt imellem hinanden – og den liste skal jeg så tale med chefen om på mandag.

De startede med at ville opbygge et system med mange integrationer til andre systemer, men det gik op for dem, at ambitionsniveauet var for højt, så de skrællede de fleste integrationer af. Jeg har endnu ikke overblik over, hvor mange der er tilbage.

Jeg har siddet og kigget lidt i systemet og prøvet at orientere mig om, hvad det kan og hvilke data, der ligger. Det er et HR-system, som rummer nogle ret basale oplysninger om afdelinger og medarbejderes stamdata. Ideen er blandt andet, at medarbejderne selv skal kunne opdatere deres stamdata: Når de fx har været på kursus, skal de selv kunne føre det ind i systemet, så der altid er et overblik over alle kompetencer i organisationen. Det er smart nok.

Jeg er meget træt, når jeg kommer hjem, men det er sikkert naturligt.

8 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  At være træt efter en arbejdsdag er helt normalt – især i nyt job, som også andre er inde på.
  Men det er en god træthed, ikke?
  Spændende at se, hvad det udvikler sig til.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Jo du har helt ret i, at det er en god træthed, og det er skønt at føle, at man har udrettet noget i løbet af en dag. Jeg er også spændt på at se, hvad det udvikler sig til. Jeg har jo min urealistiske drøm, men den vil jeg ikke bruge mere tid på at lufte her 🙂

   I denne uge har jeg kun været der syv timer, men fra næste uge er det mandag, onsdag og fredag fra 9:00 til 13:00. Det er spændende, hvordan det går.

 2. Kisser
  Kisser siger:

  Ih, hvor har jeg tænkt på dig de sidste dage, og specielt hvordan det er gået med at være på arbejde.
  Det er skønt at kunne sige: Jeg har været på arbejde. Ikke?
  Selvfølgelig blir du helt flad, når du er hjemme igen fra arbejde.
  Det er jo bare at sende en tanke tilbage, d du sidst var i arbejde og skulle starte igen efter en dejlig lang sommerferie.
  Nyd weekenden.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Tak, det er dejligt, når nogen tænker på en.

   Ja det er skønt at kunne sige, at man har været på arbejde. Det er flere år siden, jeg har kunnet sige det.

   Ja det er rigtigt det med sommerferierne.

   Også god weekend til dig!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Ja du har helt ret; det er altid hårdt at starte i nyt job. Jeg plejer at sige, at de første tre måneder er en krise. Men jeg skal jo kun være der tre måneder… så jeg håber, det går lidt hurtigere denne gang.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.