,

Pinligt TV2 – tv under lavmålet

Jeg burde formentlig sidde hengemt som kustode på et museum og kun blive støvet af ved ganske særlige lejligheder, for jeg er så irriteret på TV2, som mit TV under normale omstændigheder ikke “kan” tage. Lad mig begrunde min aversion mod det medie mange danskere af mærkværdige årsager ser:

  • Reklamer før og efter Tour de France studiet, før og efter etapen, før og efter nyhedsindslagene. Heldigvis har min fjernbetjening en knap med en streg over højtaleren. Den er snart slidt op.
  • Hvorfor får vi ikke lov at se hele etapen? Det skyldes sikkert hensynet til de amerikanske dramaserier, de amerikanske krimikomedier og andre fordummende udsendelser
  • De evindelige reklamer for SMS-konkurrencer, for deres egen hjemmeside, for senere og tidligere udsendelser. Hvorfor skal fokus fjernes fra årsagen til at jeg sidder foran kassen, nemlig dagens etape.
  • Deres hjemmeside er et mareridt af reklamer med en cykelrytter der kører både øverst og nederst i skærmbilledet. Og det er en Flash-animation, så ikke engang Firefox kan filtrere den fra. Er vi blevet en nation af zappere, der konstant vil bombarderes af syns- og lydindtryk?
  • I selve Tour de France studiet er der også konstante breaks med reklamer for hvad som helst. De evindelige temposkift, de evindelige klip fra det ene og det andet fjerner fokus fra ham der virkelig ved hvad han taler om, nemlig Henrik Juul Hansen. Hans analyser er nøgterne og saglige, han er en lettelse, og han får 5 point ud af 5!

Jeg kunne selvfølgelig se det på ARD eller ZDF (nåh nej ikke længere) eller Eurosport, men det ville fratage mig muligheden for efterfølgende at harcelere over Rolf Sørensens sproglige bedrifter.

Hilsen fra Gnavpot

PS: Gad vide hvorfor M. Rasmussen ikke vil oplyse dopingmyndighederne om sine opholdssteder? Hvis han ikke er en ren rytter, står verden ikke længere, og jeg boykotter Touren. Al respekt for Linus Gerdemann, der har proklameret, at han står for en EPO-fri cykelsport.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *