, ,

Pause

Af og til har jeg en pause i arbejdet.

Det er heldigvis sjældent det sker, men ind imellem har jeg en pause i arbejdet, fordi der ikke er nogle opgaver til mig. De opgaver, jeg løser, er typisk nogle som de andre ikke har tid til at løse og herudover har jeg en masse opgaver med at opdatere ØAV. Jeg har også kastet mig ud i et projekt om at få kollegerne til at journalisere, for vores journaliseringspraksis er nærmest ikke-eksisterende, og det duer ikke. Samlet set er jeg meget tilfreds med mine opgaver, som også rummer en del læring. Jeg får nye kompetencer at skrive på mit CV og det er altid godt.

Jeg skal i gang med at søge jobs igen, for det er reelt længe siden, jeg sidst har søgt et job. Problemet er, at alle de jobannoncer jeg ser, hænger mig ud af halsen på forhånd. Der står altid, at man skal trives med at have mange bolde i luften på een gang. Jamen det gør jeg ikke. Jeg vil gerne løse alle opgaverne, men jeg har for længst indset, at man kun kan løse én opgave ad gangen. Jeg tænker også på, at jeg måske skal indstille mine søgeprofiler til noget andet; pt søger agenterne på jobs med økonomistyring, men måske skal de hellere søge på noget med IT og hjemmesider – for det er det, jeg har lyst til. Jeg tror på, at det er lysten, der værket.

Senere i dag skal jeg til min psykiater, og jeg er glad for at kunne komme og sige, at jeg har det meget bedre, ja faktisk helt normalt igen. Det er en stor lettelse, at pillerne har virket så hurtigt. Jeg håber ikke, der dukker flere manier op lige foreløbigt. Jeg sover bedre om natten end jeg har gjort i rigtig mange år, og det er fantastisk dejligt.

Når jeg kommer hjem skal der gang i slægtsforskningen, som jeg hygger mig meget med. Jeg er som nævnt i tidligere indlæg i gang med at gennemgå min database fra en ende af. Det er et møjsommeligt arbejde, og til tider også lidt kedeligt. Jeg retter fejl og mangler og sørger for, at alle personerne er opstillet efter samme standard, men laver ikke ny forskning; det må vente. Når jeg er færdig med gennemgangen, er det min plan at udskrive en slægtsbog for mig selv, og så gå målrettet efter mine direkte aner. Der kan være kommet meget ny på nettet, siden jeg første gang havde fat i dem. Igen: Internettet er fantastisk.

Loading comments...