, ,

På besøg

Jeg er på besøg i mit eget hjem, hvilket er en underlig fornemmelse. Kl. 19:45 skal jeg hen at stemme på mig selv til menighedsrådsvalget. Kl. 20:30 er der et glas rødvin, mens vi på “Fælleslisten” venter på resultatet. Kl. 22:00 skal jeg skynde mig hjem at sove, indtil vækkeuret ringer kl. 06:00, så jeg kan nå at drikke tre kopper kaffe, indtil jeg skal afsted på job for første gang i 4 – 5 uger. Hvordan vil den første time gå derinde? Hvor meget berøringsangst er der? Sune har flyttet et møde, så vi kan tale sammen, og det er rigtig fint. Vi bliver nødt til at inkludere snak om hans hjælp til sit netværk, for at finde et nyt fleksjob.

Jeg føler mig presset ud i denne plan, og har ikke tillid til, at jeg kan lykkes med den. Aftalen med afsnit 808 er dog, at alt over en time på jobbet er en succes.

Min – efterhånden årelange – erfaring er, at for hver indlæggelse bliver det sværere og sværere at komme hjem igen. Fremmed i eget hjem og det er ubehageligt. Hvad skal jeg egentlig lave her? Jeg er bare på besøg. Jeg har lavet en lang liste over, hvad jeg skal lave herhjemme, men listen dur ikke på timebasis, der skal mere tid til. En ting har jeg dog taget fat på, nemlig WP Rocket, som er et “cacheoptimeringsprogram“, men jeg kan ikke selv få det til at fungere. Jeg har bedt udbyderen hjælpe.

Nu er der kun vejen under dynen med Facebook på iPad.

Dog er der en modifikation: Ergoterapeuten på afdelingen har lavet en ansøgning til Hvidovre Kommune om en kugledyne, der er den største opfindelse siden camenbert-osten. Vil kommunen ikke betale, betaler jeg selv, for den er genial. Tryk og vægt (syv kilo) giver tryghed og ro, og jeg har aldrig sovet så godt.

6 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ skøreliv.dk

   Jeg tror bestemt, det vil en sådan dyne for lykkes mig.
   Ind til vej har jeg kun gode for mig at gode for mig at have moderere Hvidovre Kommune.

 1. Katja s. Eerslew
  Katja s. Eerslew siger:

  Nu har jeg fulgt med i din blog i lidt tid. Du e rigtig god til at formulerer dig på skrift. Har du ikke allerede en kugledyne i forvejen? Eller er det mig, som husker forkert?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Katja

   Velkommen! Velkommen til min blog og tak for din kommentar, der lige skulle godkendes først, da det er første gang, du kommenterer her. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Tusind tak for din anprisning af mine skriftlige evner. Det er noget, jeg går meget op i.

   Du husker sørme godt! Langt bedre end jeg!

   Jo jeg har en art kugledyne, men jeg ved ikke lige, hvad den hedder; jeg ved bare, at den ikke er lige så god, som den de har på hospitalet. Der har de den originale Protac-model, som falder så dejligt ned omkring kroppen, og som giver en fantastisk tryghed. Jeg er ikke ret god til at beskrive den, men det kan ergoterapeuten så udmærket. Hvis kommunen ikke vil forære mig en Protac, hvilket egl. ville være rimeligt, har jeg besluttet, at jeg hoster op med de 6.000 kr. selv, for det er den værd.

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Husk nu, at det er alt over en time, der er succeskriteriet.

  Ikke det hele, og ikke til ug med kryds og slange. Det er ikke dér, du er. Du er stadig syg, men nu skal du i et eller andet omfang igen have kontakt med dit hverdagsliv, ellers bliver det, som du jo selv har oplevet det, for svært.

  Pøj, pøj med det hele!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Mange tak skal du have.

   Lige nu kan jeg slet ikke forestille mig det. Jeg frygter at stå på jobbet igen, jeg frygter ikke at kunne slå til.

   Jeg føler, at alt dette her er presset ned i halsen på mig af ambitiøse kontaktpersoner, der vil mig det godt. De er alle sammen så søde, jeg kan bare ikke følge med.

Der er lukket for kommentarer.