, ,

Over dørtrinnet

Over dørtrinnet

Jeg har verdens bedste arbejdsplads! Synd at det ikke varer længere end til 31/12.

Jeg var tidligt oppe i morges – 06:00 – og personalet var meget overrasket over at se mig, men jeg skal drikke minimum tre kopper kaffe, inden jeg skal ud af døren. Jeg sad lige så stille med mig selv ude i frokoststuen og nød, at jeg ikke skulle skynde mig.

Og jeg var nervøs. Kunne jeg overhovedet klare det?

Sune (for nye læsere: det er chefen) havde sat tid af til, at vi kunne få en lidt længere snak. Forleden tilbød han at komme til Hvidovre, men det syntes jeg dog ikke, jeg kunne tage imod. Jeg fortalte ham i overordnede termer, hvad der var sket, siden vi sås sidst. Og han lyttede og spurgte til detaljerne. Jeg fortæller gerne, når jeg har en engageret og velmenende lytter. Han er bare glad for, at jeg er tilbage. Det er så fantastisk, og jeg har aldrig før oplevet noget lignende.

Vi talte også lidt om det CV, der skal laves, og han var klart bedre end mig til at opliste opgaver, som jeg også kan markedsføre mig selv på: Det nye databehandlerdirektiv, brugervejledninger, arbejdsgangsanalyser osv. Jeg mener nok, jeg kan klare det, ikke så hurtigt som før, men jeg ejer fortsat evnen til at arbejde systematisk og struktureret, og med disse kompetencer kan jeg komme langt omkring.

Vi har aftalt arbejdstiden til 9:00 – 12:00 her den første uges tid. Og han er som sagt glad, bare jeg er der. Det er intet mindre end fantastisk. Opgaven lige nu er at få noget overblik over det system, de har valgt, mens jeg var væk.

Jeg skal vænne mig til at dele kontor med en anden medarbejder. Hun er rigtig sød, så det skal nok gå. I hvert fald gik det fint i dag. Kollegerne var bare så søde og uddelte op til flere knus.

Produktiviteten i dag kan ligge på et meget lille sted. Jeg husker intet af, hvad jeg var i gang med for ca. 5 uger siden, men jeg er altid straight med mine filnavne, så det er bare at kigge lidt på dem på mandag. Jeg har fået tømt mailboksen og lavet min tidsregistrering, og det var sådan set det. Ingen forventede mere. Jeg har været der tre timer og er nu træt som et alderdomshjem.

 

11 Svar
 1. Anonym JR
  Anonym JR siger:

  Hej Hanne, hvor fantastisk at du klarede det så flot.
  Gør dig unødvendig, så kan du måske beholde pladsen i lidt længere tid.
  Rigtig god weekend

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ JR

   Du mener vel uundværlig? 🙂
   Nej der er ingen muligheder for forlængelse.

   Også god weekend til dig.

 2. Mia Gerdrup
  Mia Gerdrup siger:

  Stort stort tillykke med din første dag.
  En god chef og gode kollegaer – det er et must for at få succes med at vende tilbage.
  jeg har været der!
  Og et godt råd, – pas på med dine ambitioner om at kommer hurtigt tilbage på fuld kraft.
  Åh, man vil så gerne….. Husker det.
  Men pas nu på dig selv og kom langsomt tilbage.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Mia

   Tak skal du have!

   Jeg tror, at det med det langsomme giver sig selv, for nu er jeg fx enormt træt, også selv om jeg stort set ikke har bedrevet eller udrettet noget. Det er en lidt sær følelse.

   God weekend til dig.

   • Mia Gerdrup
    Mia Gerdrup siger:

    Det er en sær følelse, – men det er vigtigt at du lytter til den.
    Også god weekend til dig.

 3. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Godt, at du klarede det! Nu må du hænge fast og nyde din gode arbejdsplads, så længe du har den.

  Dejligt at høre om en rummelig arbejdsplads med en dejlig chef. Den slags hænger ikke på træerne!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Du kan tro, jeg er glad for, at det lykkedes. Nu er det nemmere på mandag.

   “En Sune” hænger ikke på træerne! Jeg finder aldrig så god en chef igen.

   • Deborah
    Deborah siger:

    Hvis han gerne vil have dig, hvorfor hulen må du så ikke blive der?? Jeg forstår ikke den kassetænking istedet for, at tænke på dig (ikke mindst), men også din arbejdsplads, som tydeligt er glade for dig! Jeg kan blive edderspændt rasende over et system, som er så lidt fleksibelt. Anyway, rigtig god bedring og held og lykke efter 31/12.

    • Stegemüller
     Stegemüller siger:

     @ Deborah

     Ja det er lidt mærkeligt, men den vigtigste opgave jeg har, nemlig opbygning af et HR-system, overgår til hende der sidder med økonomisystemet, da HR-systemet da det er et subsystem til økonomisystemet.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.