Jeg er født i 1963, cand. jur, medlem af Mensa Danmark, ansat i Securitas’ HQ i Glostrup, og bruger en del af min fritid på at skive softwareguides til Support PC og andet. Mere er der sådan set ikke at sige om mig. Der findes dog også en lidt længere præsentation her..

Mit mini Curriculum Vitae:

2018 Securitas “Salgskoordinatorassistent” 🙂
2018 Nordsjællands Port Center Webmaster og skribent
2017 Folkekirkens Nødhjælp Statistiske analyser og andet forefaldende for Second Hand Unit
2016 Folkekirkens Nødhjælp Assistance til HR-afdelingen i forbindelse med indførelsen af et nyt HR-system
2012 Finansministeriet, Moderniseringsstyrelsen Vedligeholdelse af Finansministeriets Økonomisk Administrative Vejledning ØAV
2008 Miljøministeriet Expert – Tidsregistrering
2005 Udenrigsministeriet Projektleder Tidsregistrering
2004 Danmarks Statistik Projektleder Tidsregistrering
2000 Patent- og Varemærkestyrelsen Ekstern og intern resultat- og økonomistyring samt organisations- og ledelsesudvikling
1999 Økonomi- og Erhvervsministeriets Departement Koncernstyring samt udvikling af koncernfælles registreringsgrundlag
1999 Danmarks Radio, TV-Økonomi Økonomikonsulent
1994 Den Sociale Sikringsstyrelse Økonomistyring og organisationsudvikling
1990 Arbejdsskadestyrelsen Budgetfuldmægtig

 

5 replies
 1. Rasmus
  Rasmus siger:

  Hej Hanne.

  Vi takker mange gange.
  …og jo kan garanterer dig at der er masser af gode mennesker der både arbejder med joomla og poker 🙂 selvom regeringen måske ikke bryder sig om det.

  God weekend.

  Svar
 2. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  Kære Rasmus og Simon

  Selvfølgelig vil jeg gerne linke til jer. Jeg vil mene, at I er blevet afvist af mit spam-filer her, på grund af jeres lidt pudsige e-mail-adresse, der hedder noget med poker. Den slag er jo normalt ikke fra gode mennesker, der beskæftiger sig med noget så fredeligt som tutorials til Joomla!

  ../Hanne

  Svar
 3. Rasmus
  Rasmus siger:

  Kære Hanne

  Havde ikke held med at poste på en af dine poster om Joomla, så prøver her. Vi er to, der netop er startet en dansk Joomla Tutorial portal, hvor vi bruger meget af vores fritid på at skrive danske artikler og arbejder med videotutorials. Vi poster både videoer og artikler; håber at du har lyst til at kigge forbi. Adressen er http://www.joomlatutorials.dk 🙂

  Mvh. Rasmus og Simon

  PS: Vi vil blive meget glade, hvis du har mulighed for at linke til vores side fra en af dine Joomla poster. På forhånd tak.

  Svar
 4. Hanne B. Stegemüller
  Hanne B. Stegemüller siger:

  Kære Hanne

  Tak for din kommentar!

  Jeg har en masse slægt i Thyregod, men jeg er selv fra Brande, som jeg dog flyttede fra i 1973.

  Som medlem af AOs brugerråd er det jo rigtig dejligt at høre fra en bruger så langt væk som i Australien. Os herhjemme kan jo bevæge os til arkiverne rundt om i landet, men for jer i udlandet er AO eneste mulighed. Godt du er glad for det.

  De bedste hilsner
  Hanne

  Svar
 5. Hanne Larsen
  Hanne Larsen siger:

  Kære Hanne,
  Jeg fandt en masse om dig, da jeg søgte efter min familie i Thyregod. Jeg kan se du bor i København, så jeg gætter på du er født i Thyregod. Den Sociale Sikringsstyrelse har jeg også at gøre med, jeg får en lille pension fra Danmark.
  Min familie i Thyregod . Min farfar og farmor var gift der og fik 2 sønner ,hvorefter de flyttede til Ejstrup. Jeg besøgte min farbror der mange gange som barn, han var Janus Jacobsen og havde en skotøjsforretning i byen. Han var også med til at bygge swimmingpoolen i byen. Jeg husker at vi gik op i ?hovedgaden og købte bolcher hos Maren.(ca.1950) Jeg har mange gode minder fra Thyregod og omegn, som min farbror stolt viste frem.
  Jeg bor nu i Queensland Australien og er dybt inde i slægts forskning, som nu kan gøres på computeren. Det er fantastisk at kunne sidde herude og slå op i danske kirkebøger.
  Jeg har været igennem alle dine sider, tak for mange gode ord og oplysninger, selvom jeg bor så langt væk forbliver jeg dog for altid dansk inderst inde.
  Hanne Larsen, Queensland Australien.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *