Ørelægen

Nu er det nok!

Jeg har været hos ørelægen her til morgen, og det var godt, at min kontaktperson Mona sagde, at jeg skulle bevare tiden, selv om jeg er kommet til at høre markant bedre end da det var værst. Min tanke var, at jeg skulle give tiden til en anden, der havde større behov.

Konklusionen er utvetydig: jeg har fået hørenedsættelse på begge ører, og det er resultatet af den dobbeltsidige mellemørebetændelse! Nu synes jeg, at det er nok. Jeg har taget min andel af dårligdomme.

Jeg har fået en kontroltid om fire uger, og i mellemtiden skal jeg trykudligne mest muligt, for at se om det kan hjælpe.

Da jeg kom tilbage til afdelingen, fortalte jeg Mona om det passerede. Hun er kvikkere end mig, og havde straks flere spørgsmål parat, som jeg burde have stillet derinde. Hvorfor Søren var jeg ikke kvikkere? Efter frokost ringer vi derind og spørger: 1) er det midlertidigt eller varigt? Og 2) kan der evt. gives nogle øredråber til afhjælpning? Jeg synes også, hun havde flere spørgsmål, men dem kan jeg ikke lige huske.

Det er bare nok nu!

 

8 Svar
 1. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Først og fremmest synes jeg, at du skal glæde dig over, at det faktisk er i ørerne og ikke i mellem dem, at der er noget galt. Med alt hvad du er igennem i øjeblikket, er det da positivt, at din nedsatte hørelse er håndgribelig og ikke skyldes (endnu) en psykose. Mon ikke der er stor chance for, at du får din normale hørelse tilbage i løbet af nogle uger, og hvis dråber eller lign. kunne hjælpe dig, havde ørelægen naturligvis ordineret dem. Og endelig: hvis du mener, en akupunktør måske ville kunne hjælpe, hvorfor så ikke finde en med det samme i stedet for at vente på, at du kommer hjem?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Selvfølgelig er det godt, at høreproblemerne er reelle, og ikke noget jeg bilder mig ind. Det er lidt det samme som med hukommelsen, her er det egl. også positivt, at det er reelt nok. Jo måske kommer hørelsen igen, det håber jeg da meget!

   Jo det kunne da godt være, jeg skulle skride til handling med det samme fsva. det med akupunktøren.

 2. Eric
  Eric siger:

  Suk, du er plaget! Men i det mindste er det håndgribeligt, og man kan få meget diskrete høreapparater, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja nu er det altså nok… Det er selvfølgelig blevet meget bedre, end da det var værst, hvor alle skulle råbe til mig, og så kunne jeg alligevel ikke altid høre det. Jeg tror ikke, det bliver nødvendigt med høreapparater, for det viser sig mest ved, at der ligger en art filter over alle tonerne. Men altså øv!

 3. Pia
  Pia siger:

  Du har en del at kæmpe med. Øv ;-(
  Med hensyn til hørelsen, har jeg selv prøvet at høre under et ‘filter’. Jeg ved naturligvis ikke, om det er det samme fænomen, men jeg følte mig ‘døv’ på samme måde, som når man får vand i ørene, og ikke kan få det hældt ud. Ørelægen ordinerede næsedråber, og jeg skulle købe sådan et lille ‘apparat’ til at skylle ører ud med. Intet hjalp. Til sidst, efter et halvt år, ville hun henstille mig til en operation, men var dog ikke sikker på det ville gavne mig, så det kunne jeg lige tænke over, og vende tilbage hvis jeg ville prøve det. Da jeg tilfældigvis skulle besøge min mirakelmand (akupunktøren) spurgte jeg ham, om han kunne hjælpe mig. Det mente han, at han kunne. Jeg fik 3 x nåleprik i halsen og min hørelse kom igen øjeblikkelig.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Du beskriver jo præcist, hvordan det føles! Filter! Jeg har også været igennem næsedråber i to uger, og jeg synes ikke, de har hjulpet det mindste.

   Jeg vil da bestemt tage kontakt til en akupunktør, når jeg kommer hjem. Tusind tak skal du have for tippet!

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.