Nyheder

Jeg har været til stuegang med Ditte, som jeg jo efterhånden kender ret godt. Vi kom omkring både hendes og min dagsorden ?

Hun kan ikke selv træffe beslutning om vedligeholdelses-ECT, men hun ville gå videre med det, og afdelingssygeplejersken kom så efterfølgende og sagde, at den ansvarlige var positivt stemt. Det er supergodt! Måske er det det, der kan holde mig fra de mange indlæggelser? Det er under alle omstændigheder bedre at være derhjemme og være i gang med mine egne sysler end at være indlagt. For hver indlæggelse skal jeg hjem og starte forfra med mine sysler og få gang i mit liv igen, og den proces vil jeg gerne slippe for.

Vi var enige om udskrivelse på mandag, så jeg lige har weekenden til at komme mig over ECTen i morgen, og hvis jeg har det godt nok, kan jeg overnatte hjemme fra lørdag til søndag. Jeg synes, de er meget fleksible og i videst mulige omfang lytter til patienternes ønsker.

Jeg har fået lavet en aftale med erhvervspsykologen Anette Friis i Psykiatrifonden til på torsdag, så vi kan fortsætte, hvor vi slap – det var det pokkers skema over kompetencerne, der var med til at sende mig til tælling; det skal vi have gjort færdigt.

En veninde af mig tager ikke telefonen og har ikke gjort det i en uge. Nu går jeg så og tænker på, om jeg på nogen måde har generet hende. Vi har kendt hinanden i 34 år og har prøvet den slags situationer mindst 100 gange, og hver gang bliver jeg bange for, om jeg har gjort noget forkert. Bare jeg troede noget mere på mig selv.

Loading comments...