Nye mennesker

Lidt brok

 • På afdeling 808 er der kommet fire! nye elever, så nu er der næsten flere elever, end der er uddannet personale.
 • Den kommunale sagsbehandler er spritny.
 • Mette i Lænken er ny – for mig
 • Jeg har i dag talt med en helt nyuddannet psykolog. Hun var rigtig sød, men uerfaren. Hendes opgave er at hjælpe mig med drejebogen, som jeg jo vil gøre alt for at slippe for, og derfor sagde jeg ja til tilbuddet, selvom hun er ny.

Jeg kan få følelsen af at være den erfarne patient, der skal lære alle disse uerfarne mennesker op. Det er bare ikke i orden. Selvfølgelig skal de øve sig, det behøver vel bare ikke at være på mig?

 

 

4 Svar
 1. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Når det nu ikke kan være anderledes, så glæd dig over, at alle de nye må formodes at være friske og entusiastiske, fulde af gå på-mod og nye ideer. Måske er det netop en helt ny indfaldsvinkel, der skal til for at få bugt med din drejebog 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Ja du har helt ret i det med friske, raske og fulde af gå-på-mod, og sådan skal jeg naturligvis se på det! Psykologen var vældig sød, men hun kom ikke med nogle vinkler, jeg ikke havde tænkt på selv. Jeg har gået i psykoterapi for mindst 100.000 kr., så er vant til at arbejde med mig selv. Derfor har hun naturligvis også en svær opgave med en gammel rotte som mig ?

 2. Gitte Tøttrup
  Gitte Tøttrup siger:

  Jeg føler med dig Hanne, det er ikke sjovt, jeg sender lidt styrke og kærlighed hen til dig. Du skal nok komme igennem det!
  ❤️ Stort knus fra Gitte

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Gitte

   Velkommen til min blog og tak for din kommentar, der lige skulle godkendes, da du ikke har kommenteret her før. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Tak for din søde kommentar. Jeg skal nok komme igennem det, og alle er jo rigtig søde. Jeg foretrækker bare nogen med erfaring.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.