Nye afsnit

Blod på tanden

Det er dejligt at være kommet i gang med at skrive igen. Jeg har masser af stof fra det, der en gang skulle være en bog. Hvis du klikker på “Bipolar lidelse” oppe i menuen, kommer du til et billede a la det til højre.

Bipolar for begyndere

Kapitlet er gammelt, men jeg håber, at ny-diagnosticerede kan finde nyttige oplysninger og faktuel viden.

Hjælpemidler

Kapitlet er udvidet med mulighed for at hente medicinstyringsprogrammet i både en enkel udgave og en avanceret udgave, hvor Excel af sig selv sender mailen syv dage før, der ikke er mere af et givent præparat.

Der ligger også en guide, der beskriver opbygningen af programmet.

Omkostninger

Helt nyt er kapitlet om omkostningerne til mit forløb. De lander på 1,6 mio. kr. beregnet efter bedste evne. Der er lidt usikkerheder hist og pist, og de er markerede i tabellen, men det samlede billede kan der ikke stilles spørgsmål ved.

I efteråret lavet jeg en eller anden beregning, der var en form for cost-benefit-analyse af, hvornår samfundets investering i mig var tjent hjem. Jeg fatter ikke længere, hvad jeg dengang tænkte, men det forekom logisk. Jeg kunne godt tænke mig at lave beregningen, da den er yderst relevant, og jeg har ledt en del med Google efter en model eller bare parametre, men jeg synes ikke, jeg kan finde noget.

Arbejdsmarkedet

Også dette kapitel er nyt. Her prøver jeg at beskrive, hvor svært det er at komme ind på arbejdsmarkedet igen, når man har været ved at falde helt ud af det. Her står også noget om fleksjobordningens fordele og ulemper.

Næste skridt

Jeg er endnu ikke helt klar over, hvad det næste kapitel skal handle om, men et godt bud kunne være Distriktspsykiatrien med alle dens fordele og ulemper – og for resten skal jeg derind lige om lidt…