Naturkemikalier

kosttilskud grid

 

Naturkemikalier

I min telefon ligger tre daglige alarmer: 07:00, 20:00 og 22:00. De hedder alle ‘Kemikalier’, for det er, hvad jeg spiser på de tre tidspunkter, men jeg gør det med glæde, for det virker. På pakkerne står hvad det er, men ikke hvad det er for eller imod. Det kan jeg så tjekke med medicinlisten – men jeg gider ikke. Det har jeg folk til. Min opgave er efterhånden bare at stoppe det i munden.

Kemikalieskabet

Mit ugeskema tilsagde mig i dag, at det var køkkendag, og at der som det ekstra skulle ordnes en skuffe under vasken og at hele medicinskabet skulle skrubbes gevaldigt. Medicinen har i flere år optaget et helt køkkenskab.

De overskydende rigtige kemikalier er for længst afleveret til destruktion på apoteket. Jeg bar ganske enkelt en hel sæk ned til dem, da jeg overgik til dosispakningerne. Det medførte 1½ fri hylde og en tilsvarende lethed i sindet på grund af fraværet af følelsen af ikke at kunne finde ud af det mere.  På det tidspunkt tømte jeg bare ud.

Nu var tiden kommet til rengøring af hele skabet og sanering af naturkemikalierne, som jeg troede på en kort periode på et par måneder og derfor investerede et par tusinde kroner i. De var glade oppe i Matas. Jeg selv fandt dog aldrig nogen videre glæde eller virkning ved det hele. Og det var ikke fordi jeg ikke troede på det, for det gjorde jeg, men det virkede altså ikke på mig.

Alle de – for mig – virkningsløse præparater I ser på billedet er nu smidt ud

Restless Legs (RLS)

Mht. de natlige smerter i benene – Restless Legs – var jeg til sidst så langt ude, at jeg overvejede at undersøge prisen på (medicinsk) cannabis og hvor jeg kunne købe det mv. Det var vel også en slags kosttilskud?

Smerterne var vilde. Jeg gik rundt og rundt, men det hjalp ikke. Det var helt umuligt at sidde stille på stolen foran computeren. Jeg sad i min seng og hylede højt mens jeg kastede underkroppen frem og tilbage. For (helvede) hvor gjorde det ondt.

Tænk at jeg er fri for det nu. Tænkt at der skulle en (over)læge og en farmaceut til i maks to mdr. for at knække koden, når jeg havde klaget min nød i fire år alle andre steder ikke mindst i Distriktspsykiatrien. Det hele handlede om omlægning af kemikalierne.

Nu mangler vi bare lige det sidste med synet, som har været et on and off problem siden ultimo august, så er vi der. Åh hvor jeg glæder mig.