Musik

I lang tid har jeg haft problemer med mit MediaMonkey; programmet ville ikke synkronisere med min iPhone 5. Det vil sige, at musik, som jeg købte til min iPhone, ikke automatisk blev overført til mit mediebibliotek på computeren og vice versa. Media Monkey er et fantastisk program, der kan styre alle former for lydfiler. Man har direkte adgang til databasen med al ens musik. Man kan ‘rate’ de forskellige numre og bare gå i gang med at hør alle de bedste numre. Pludselig kan man gå på tværs af alle albums. på tværs af alle årgange, på tværs af alle kunstnere mv. Det kan man jo ikke, hvis man bare hører musikken på det almindelige stereoanlæg.

Jeg oprettede et spørgsmål på MediaMonkeys Forum og selvfølgelig var der straks en, der tilbød sin hjælp. Internettet er fantastisk. Han dirigerede mig til MediaMonkeys Portable version og pludselig ser det hele ud til at virke. Jeg har godt nok ikke en ny CD at teste med, men nu ser det i det mindste ud til, at der sker ‘noget’, når man klikker på ‘Tools’ > Sync device.

Jeg har nogle fantastiske højtalere i stuen, B&W i rosentræs-kabinetter, men det er jo ikke der, jeg hører musik. Jeg hører musik i mit sove- og arbejdsværelse, hvor jeg bare har nogle billige højtalere til pc’en. Jeg tror, jeg vil købe nogle bedre højtalere hertil. Jeg elsker at have musik til arbejdet, og jeg tilbringer mange timer ved computeren.

 

Loading comments...