Musik hardware

De nye højtalere er kommet og jeg har forbundet dem dels til hinanden, dels til computeren – men om jeg kan få lyd ud af dem. Suk, bare jeg ikke var så dum til hardware! Dette burde være en simpel operation. Jeg har forbundet det limegrønne stik bagpå computeren med den rigtige grønne udgang på den højre højtaler, men stadig ingen lyd. Jeg har prøvet at højreklikke på højtalerikonet nede ved uret og har været inde i egenskaber, men lige meget hjælper det.

Jeg har haft fat i forhandleren, som har guidet mig så godt de kunne gennem telefonen. Jeg har haft fat i Gert, for han er rigtig dygtig til alt, hvad der har med lyd at gøre. Stadig ingen lyd. Øv nu havde jeg glædet mig sådan. Jeg har givet fortabt og ringet efter Labtech, der kan komme i morgen over middag og hjælpe mig med at skaffe noget lyd.

Labtech har mange forskellige afdelinger, herunder en i Valby, og de yder en fortræffelig service. De har bl.a. en udkørende service og den har jeg benyttet mig af flere gange, når hardwaren har drillet. Nu er det bare at vente med tålmodighed – det er ikke min stærkeste side.

6 Svar
 1. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Det er bare sådan nedtur, når man har investeret i sådan noget kram, og det så ikke vil virke. Det står bare der og ligesom griner ad en, ikke? Heldigvis er jeg godt gift, så hvis jeg har noget hardware, der ikke funker, beder jeg bare manden om at ordne det. Og det kan han som regel.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Du har ret, det står bare der og griner. Jeg ville ønske, jeg havde bedre forstan på hardware selv, men som det er med fjernsynet, sådan er det også med hardwaren, jeg giver fortabt på forhånd. Pokkers også. Jeg håber, Labtech kan få styr på det. Det er sikkert bare et eller andet flueben, der ikke er sat et eller andet sted. Jeg glæder mig sådan til at høre mine nye højtalere i funktion.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Jeg synes virkelig også, at det er mærkeligt. PCen var godt nok tændt, da jeg satte dem til, men den har været genstartet efter det. Jeg håber virkelig, at Labtech kan få liv i dem. Forhandleren garanterer, at der ikke er noget galt med højtalerne, så problemet skal søges på pc’en. Jeg synes, jeg har været inde i alle mulige indstillinger, men lige lidt hjælper det.

 2. Den stille pige
  Den stille pige siger:

  Æv, men godt, at hjælpen er på vej 🙂
  Jeg kiggede på det link du havde tilføjet. Jeg ville se, hvor store højtalerne er. Men det stod der ikke noget om. Men det er vel højtalere til at placere på bordet ved siden af computeren?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Den stille pige

   Ja det ikke er lige til at se sig ud af 🙁

   Jep det er højtalere, som er beregnet til at stille på bordet på hver sin side af skærmen.

Der er lukket for kommentarer.