Musik

Så virker mine CREATIVE GIGAWORKS T40 II 2.0 SPEAKER, og de lyder fantastisk. Der er bund og dybde samt en fantastisk bas. Jeg kan desværre ikke tillade mig at skrue helt op, da jeg gerne vil holde mig gode venner med mine naboer.

Jeg har haft Labtech til at hjælpe mig med installationen; Labtech yder rigtig god service, og jeg kan varmt anbefale dem. Årsagen til at højtalerne ikke umiddelbart bare virkede var, at der var opstået en driverkonflikt mellem de gamle højtalere og de nye. Frederik rodede godt rundt i enhedshåndteringen, lydkortet og alt mulig andet, som jeg aldrig havde fundet ud af selv. Det tog ham ingen tid at lokalisere problemet, det, der tog længst tid, var faktisk at downloade de nyeste drivere til højtalerne; installationen af disse tog vi over fjernsupporten, så det ikke blev så dyrt.

Nu skal jeg bare høre al min musik!

Hvis der er nogen, der er interesseret i mine gamle små højtalere, sender jeg dem gerne, du skal bare selv betale portoen. De virker godt nok, og jeg har selv været tilfreds med dem i flere år.

16 replies
 1. Donald
  Donald siger:

  Tillykke med de nye højtalere! Det var godt at du kan nyde musik med bredde og dybde, det kan jeg også godt lide, bortset fra at jeg får ringen for ørerne hvis det er for højt … Mine små højtalere her er formentlig ikke bedre end dine gamle, og de skramler hvis lyden bliver for kraftig. De er 12 år gamle (ingen alder når man selv er 67!) og de holder sig meget pænt, de lyse toner er OK (der er forskel på ‘f’ og ‘t’) og det er vigtigste for mig.

  Jeg vil tro at du får et chok af glæde, hvis du hører fx. Schuberts ufuldendte (1.sats) i stereo hvor du sidder i den nøjagtig rigtige position (som egentlig ikke er ret kritisk) – så får man en fornemmelse af strygegruppens bredde, og obo og klarinet står ud på en anden måde, end hvis der er tale om almindelig dårlig computerlyd 🙂

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Tak skal du have. Jeg er meget begejstret for dem og jeg hører en masse musik nu. Højtalerne er helt perfekt placerede i siderne, så det lyder som om lyden kommer fra skærmen. Jeg kan også tydeligt høre mellemtoner i den venstre højtaler, som jeg virkelig aldrig har hørt før. Mine gamle højtalere skramlede også, hvis det blev for højt, og nu kan jeg høre, hvor dårlig lyd, jeg har haft i årevis. Jeg er så glad for de nye!

   Jeg passer også på, at lyden ikke bliver for høj – men det er nu mest af hensyn til naboerne.

   Jeg vil da overveje at købe Schuberts ufuldendte. Af klassisk har jeg ikke så meget, mest Mozart, der er creme for øregangene.

   Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Den stille pige

   Jeg har faktisk allerede et par rigtig gode hovedtelefoner. De er fra Denon, og de har en fantastisk lydgengivelse.

   Svar
 2. Ellen
  Ellen siger:

  Okay – det lyder som noget, kun en ekspert kan ordne. Jeg må indrømme, at jeg et kort øjeblik tænkte “hvor svært kan det være at installere et par højttalere?” men jeg bøjer mig i støvet og indrømmer, at hvis det var noget med drivere, så var jeg nok også stået af 🙂
  Godt, at du har fået det hele til at virke.

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Jeg har bestemt også tænkt, at dette måtte være pokkers simpelt, og jeg var lettere frustreret over ikke at kunne finde ud af det. Jeg regnede med, at det var plug n play, og at det måtte kunne lade sig gøre for enhver.

   Det er superfedt, at det hele nu virker.

   Svar
 3. Susanne
  Susanne siger:

  Musik skal der til. Vi er storforbrugere. Vi er hoppet med på den mobilpakke, der giver adgang til uanede mængder af musik. Det er en ren fornøjelse at gå på opdagelse i de gamle numre, vi lyttede til, da vi var helt unge.

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Susanne

   Du har helt ret, vi er blevet storforbrugere. Jeg er godt nok ikke med på en mobilpakke, men jeg har fået aktiveret al min “gamle” musik, og det er så skønt. Lige nu sidder jeg og hører alle mine højst ratede numre, og det er helt fantastisk. Og blandt alle disse numre er alt det jeg lyttede til, da jeg var ung.

   Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Jeps, det er bare så fedt. Jeg er i gang med at høre alle mine bedste numre nu. Jeg har dog skiftet over til at høre via hovedtelefonerne for netop at bevare det gode forhold til naboerne. Men der er ingen tvivl om, at de nye højtalere kan levere en ordentlig lyd også ved store styrker.

   Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Du har ret. Det er fedt, at de virker. Lige nu sidder jeg og lytter til alle mine fedeste numre.

   Svar
 4. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Henny

  Tak skal du have. Det er bare så skønt at have noget ordentligt at lytte med, når man sidder ved computeren; det har jeg savnet længe – læs: flere år.

  Jeg synes ellers, at jeg er rimeligt god med software, men drivere og driverkonflikter er lukket land for mig. Jeg har aldrig sat mig ind i det.

  Jeg har også nogle ret fede Denon hovedtelefoner, men jeg bruger dem ikke så tit. Mine nye højtalere har også en udgang til hovedtelefoner, så det kan være, jeg kommer til at bruge dem mere nu.

  Jeg håber, min ven Gert kan hjælpe mig med at koble mine B&W højtalere op på fjernsynet – så vil jeg være godt kørende i mange år.

  Svar
 5. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Tillykke med, at det nu virker! Driverkonflikter opstår tit, og det kan være noget værre noget at rede ud. Ofte kan man ikke se alle installerede drivere, med mindre man har startet Windows i safe mode. Og kan man ikke se dem, kan man jo heller ikke gætte, at der er konflikter. Selv hører jeg mest musik i hovedtelefonerne.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *