Musik

Så virker mine CREATIVE GIGAWORKS T40 II 2.0 SPEAKER, og de lyder fantastisk. Der er bund og dybde samt en fantastisk bas. Jeg kan desværre ikke tillade mig at skrue helt op, da jeg gerne vil holde mig gode venner med mine naboer.

Jeg har haft Labtech til at hjælpe mig med installationen; Labtech yder rigtig god service, og jeg kan varmt anbefale dem. Årsagen til at højtalerne ikke umiddelbart bare virkede var, at der var opstået en driverkonflikt mellem de gamle højtalere og de nye. Frederik rodede godt rundt i enhedshåndteringen, lydkortet og alt mulig andet, som jeg aldrig havde fundet ud af selv. Det tog ham ingen tid at lokalisere problemet, det, der tog længst tid, var faktisk at downloade de nyeste drivere til højtalerne; installationen af disse tog vi over fjernsupporten, så det ikke blev så dyrt.

Nu skal jeg bare høre al min musik!

Hvis der er nogen, der er interesseret i mine gamle små højtalere, sender jeg dem gerne, du skal bare selv betale portoen. De virker godt nok, og jeg har selv været tilfreds med dem i flere år.

Loading comments...