,

Museskade, stilhed mv.

museskade

Mulig museskade

Der vil nok være lidt stilhed på siden gennem et stykke tid, da jeg har forbistret ondt i min højre arm, og jeg er bange for, at jeg har pådraget mig en museskade. Det kan også være, at der er kommet en nerve i klemme, da hele armen til tider føles, som om den er fyldt med stoppenåle i bevægelse. Det kan også være karpaltunnelsyndrom, for flere fingre er ind imellem kolde som is.

Jeg har dog valgt at gå til lægen, og fik mirakuløst en tid til på tirsdag. Det dur jo ikke, hvis jeg skal være fraværende fra arbejde med en langvarig museskade, når jeg lige er kommet så godt i gang. Måske kan træning hos en fysioterapeut hjælpe eller bare at få nogle øvelser med hjem fra en sådan? Jeg håber det virkelig.

Ergonomien herhjemme er i øvrigt elendig, for skrivebordet er designet til at se godt ud, ikke til at være sundt. Gennem flere år har jeg siddet med vinklet håndled og altså klemt karpaltunnelen. På arbejdet har jeg bedt om bedre mus og tastatur. Det er i sær musen, der driller, da den er så lille, at jeg kommer til at sidde og “kramme” den. Det er nok ikke så sundt. Jeg får selvfølgelig begge dele.

Men lige nu går det jo meget godt 🙂

Venstres pressemøde

Jeg elsker politik og reelle politiske debatter, og som sådan var det trist at se dette klip fra Venstres pressemøde i den forgangne uge. Politik er fint og spændende, når partierne redegør for deres egen politik, og ikke oplyser vælgerne om, hvad der sker, hvis de stemmer på “de andre”. Hvad skal vi med skræmmekampagner?

Yderste højre slås

Dansk Folkeparti (DF) står som bekendt til at blive halveret ved det kommende valg, fordi mange vælgere ikke finder politikken rabiat nok. De ventes i stedet at smutte til Nye Borgerlige (NB). Så nu kappes de to partier om at være mest rabiate på flygtningeområdet, men også om at være partiet med den bedste velfærd – hvor NB så prioriterer velfærd i form af skattelettelser til de rigeste.

Jeg abonnerer på en form for blog fra DF, kaldet “Dit Overblik”, og i den forgangne uge var de så ude med tal for, hvad NBs minusvækst på 0,5 pct. i den offentlige sektor vil betyde. I følge Finansministeriet vil konsekvensen være:

“Fordelt på faggrupper vil det i fuldtidsstillinger betyde følgende, ifølge ministeriet:

 • 2000 færre SOSU-hjælpere
 • 3000 færre sygeplejersker
 • 3000 færre pædagoger
 • 3000 færre lærere
 • 1000 færre læger
 • 1000 færre socialrådgivere
 • 1000 færre politibetjente.”

Det er det, NB kalder “krølfedtet i den offentlige sektor”, hvor de dog også indregner Djøffere i (de-)centraladministrationen. Sidstnævnte gruppe kan jeg dog ikke se i tallene fra Finansministeriet, men samlet set er der tale om 40.000 fuldtidsstillinger.

“Krølfedt” nu må de styre sig!

6 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Lad os nu se, hvordan det går. Formentlig (forhåbentlig) bliver NB til et PS, men ellers dør de vel af politisk rabies eller andre velfortjente lyksaligheder.
  God bedring med musearmen. Hvis du vil have Tot til at hjælpe (han er museekspert og spiser dem hele), må du lige sige til.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Jeg kan godt lide din ordleg med NB og PS, og jeg håber, du får ret i dine antagelser.Jeg synes bare, der er så meget, der peger i den anden retning.

   Jo tak jeg vil gerne låne Tot i et par uger 🙂 Jeg henter og bringer selv.

 2. Lene
  Lene siger:

  God bedring med armen. Jeg har en kronisk smertefuld arm pga computerarbejde, smartphone, strik og sygepleje. Alle belaster de armen på hver deres måde. For mig hjælper fysioterapeut med massage og udspænding til at holde det på et acceptabelt niveau

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Jeg tænker også, at fysioterapeut vil kunne hjælpe mig. Dvs. at jeg håber, for lige nu kan jeg stort set ikke være nogen steder uden koblingen af 2 * Ipren og 2 * Pamol, hvis jeg så meget som tænker på at nærme mig tastaturet. Det gør virkelig forbandet ondt.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.