,

Motivation

Jeg kom afsted til 5,31 km. i dag, fordi Gitte, som jeg kender fra slægtsforskning, inviterede til gåtur. Hun bor i nærheden, så det er let at mødes. Vi var enige om, at uden den anden, var ingen af os kommet afsted i dag. Det motiverer at have en aftale. Vi var også enige om, at vi vil gentage succesen.

18 Svar
 1. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Hvor er det dejligt, at du er kommet ind i en god gænge, so to speak 🙂 God ide at have en at følges med. Ikke alene er I to om at blive væk, men det er altså også sjovere at dele oplevelserne med nogen.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Du kan også tro, jeg er glad for det med gåturene. Selv om jeg nu kun har været afsted tre sølle gange er det alligevel som om det hjælper. Det er super med følgeskabet – og man taler så godt sammen når man går afsted. Jeg håber, vi snart skal afsted igen.

 2. Pia
  Pia siger:

  Dejligt at du holder fast i at gå tur i det blå 🙂 Det er nemt at finde ‘gide’ undskyldninger, fir at svigte en aftale med kun har med sig selv. En aftale med andre svigter man ikke.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Ja – jeg er også superglad for det; og det nu at have fundet en “medsammensvoren” giver jo yderligere blod på tanden. Det er jeg rigtig glad for.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.