Møde med Morten

Godt møde

Jeg har haft et godt møde med Morten Endahl – “min” konsulent fra Jobøst. Sammen med ham får jeg troen på projekt ”Nyt (fleks-)job” tilbage.

Han har en stor virksomhed, som han jævnligt ”masserer”, fordi der muligvis kan opstå et job inden for den nærmeste fremtid. Det vil indebære:

  • Noget med flytning af data fra et system til et andet; læs: ”tast dem ind igen”. Jeg spørger mig selv, hvorfor de ikke bare kan eksporteres/ importeres? Det lyder ikke så interessant, men jeg ser det som en investering i fremtiden, der kan indebære:
  • Overvågning og supportering af processen med at indføre et nyt HR-system. Det lyder til gengæld godt, og det ligner det, jeg har beskæftiget mig med tidligere.

Herudover anbefalede han to firmaer, hvor det ville være fornuftigt at oprette en jobagent, og det har jeg selvfølgelig gjort med det samme. Og jeg har med det samme anført det i min ”Joblog”, som er en del af opfølgnings-/kontrolhelvedet hos jobcenteret.

Jobnet

Han anbefalede også, at jeg ikke kun skrev om mine faglige profil i fritekstfeltet på det utålelige ”Jobnet” men også skrev om en personlig profil.

Han nævnte, at man kunne skrive om sin fritid, og at man der gik lange ture med hunden. Nu bryder jeg mig ikke om at gå ture her i omegnen, og jeg har heller ikke nogen hund, og der er i realiteten ikke stor forskel på den faglige og den personlige profil, så det endte med følgende:

Personlig profil

Jeg er 54 år og har en velbehandlet psykisk lidelse, men det hindrer mig ikke i at:

  • Arbejde struktureret.
  • Elske ”big data”.
  • Trives bedst foran min 32” skærm.
  • Lave hjemmesider fx https://supportpcogandet.dk, der lige er blevet fuldstændig redesignet, så den ikke længere ser ”hjemmelavet” ud. Min plan er, at også min egen hovedside side skal ændres til det samme design.
  • Koncentrere mig om det samme i lang tid.
  • Holde af alskens læreprocesser og af at finde løsninger på problemer. Gennem de seneste 1½ år har jeg lært meget om SQL-databaser og om backend i WordPress.
  • Skrive indlæg på min blog: https://stegemueller.dk/blog/
  • Være noget ”nørdet”.
Faglig profil

Jeg har haft mange stillinger, hvor en stor del af tiden har været udfyldt af projektarbejde og projektledelse. Jeg er god til at opstille planer og sikre god kommunikation i en projektgruppe, ligesom jeg er god til at formidle projekternes resultater overfor omverdenen. Desværre kan jeg ikke længere påtage mig rollen som projektleder.

Jeg holder meget af at lave webformidling og synes det er både spændende og sjovt at formidle resultater via nettet. Jeg har både i mit arbejdsliv og i min fritid arbejdet med web og formidling, og det optager mig meget. Jeg er autodidakt på begge områder, men jeg vil ikke være bange for at give mig i kast med at bruge det på professionelt niveau. Jeg har erfaring med at kode hjemmesider fra bunden med HTML4 (men der er sket meget siden da), men jeg har også stor erfaring i at anvende CMSer til indholdsstyring. Konkret har jeg erfaring med CMSerne WordPress, Sitecore og Microsoft Sharepoint Service.

Gennem de seneste to år har jeg været webmaster og skribent på siden ”Support PC og andet”. Siden har 17.300+ brugere. Her får jeg ”afløb” for min hang til teknik, sikkerhedsaspekter, optimering af hastighed, korrekt sprog og webformidling i bred forstand. Siden rummer p.t. – januar 2018 – 107 guides, som jeg selv har skrevet ca. 90 pct. af. Disse guides bliver flittigt brugt.

Jeg er en glimrende korrekturlæser.

Samlet set ønsker jeg mig brændende et job, der rummer teknik, formidling, brugersupport og sproglige opgaver.

PS: Mine kolleger vil beskrive mig som hjælpsom.

Venlig hilsen

Hanne B. Stegemüller, 16. januar 2018