, , , ,

Migrering

Vellykket migrering

Det er en stor dag for mig, fordi den hjemmeside jeg har bakset med, i jeg ved ikke hvor lang tid, nu er flyttet fra test til live. Det er en stor tilfredsstillelse, og forløbet har været lærerigt. Jeg har skrevet nogle små manualer til mig, så det burde gå nemmere næste gang.

Hele flytningen er gået godt, idet alle filer og MySQL-tabeller er kommet med. Tingene virker, helt som de skal, og som de gjorde på testsiden. Eventuelle interesserede kan se siden her.

En af de ting, jeg selv er ret tilfreds med, er de små beskrivelser under de forskellige links, der ligger under “Guides”. Idéen er, at folk kan læse et par stikord, inden de klikker sig ind i den enkelte guide.

Guides

Jeg har fået positiv respons på mine guides. Folk siger, at de er lige til at gå til. Det glæder mig, for så har jeg nået mit mål, som er at skrive for alle. Nørderne klarer såmænd sig selv.

4 Svar
 1. kisser
  kisser siger:

  Imponerende arbejde.
  Ja, det er ikke altid man kan se alt det der ligger bag …. mange arbejdstimer og overvejelser, så slutproduktet bliver så nemt som muligt.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Mange tak skal du have. Jeg synes også selv, det er blevet OK.

   Ja der er sørme gået lang tid, fordi jeg har skullet lære en masse samtidig.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.