Mareridt

Jeg har haft frygteligste mareridt. Jeg drømte, at hele min computer var blevet formateret, og alt var væk.

På en eller anden måde, var det som om, at alle genvejstaster, skulle findes nede i gulvtæppet. Alt på computeren var væk, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre.

Jeg gik ind i mine forældres soveværelse med computer og det hele. De var ikke hjemme, men alligevel var der nogen, der sov i deres seng. Jeg blev meget bange, men forsøgte alligevel at vække personen, der sov i sengen. Det viste sig at være Overleveren. Jeg vækkede hende, og hun blev så bange for mig, at hun forsøgte, at uskadeliggøre mig. Hun satte sig med begge knæ i mine nyrer, og pressede til så hårdt hun kunne. Jeg kunne dårligt få vejret.

Hun gik ud på toilettet, og var der meget længe. Da jeg ved, at hun er meget dygtig til alt med computere, forsøgte jeg at tale til hende gennem badeværelsesdøren. Hun svarede mig ikke.

Jeg gik tilbage til computeren og forsøgte at al magt at få den til at starte. Den startede også, men alt mit indhold var væk, og erstattet af windows 8. Jeg skulle med andre ord begynde helt forfra. Ingen af mine genveje eller mine kodeord kunne genskabes. Jeg havde til gengæld pludselig en 52 tommer skærm; den var så høj, at jeg var nødt til at stå op for at se den øverste linie på skærmen. I drømmen lykkedes det mig ikke at få computeren til at køre.

Da jeg vågnede, var jeg i tvivl om, hvad der var drøm, og hvad der var virkelighed.

Se det var et rigtigt mareridt!

PS: Denne tekst er dikteret med Dictus. Det går allerede bedre for programmet at genkende min tale.

Loading comments...