Mareridt

Jeg har haft frygteligste mareridt. Jeg drømte, at hele min computer var blevet formateret, og alt var væk.

På en eller anden måde, var det som om, at alle genvejstaster, skulle findes nede i gulvtæppet. Alt på computeren var væk, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre.

Jeg gik ind i mine forældres soveværelse med computer og det hele. De var ikke hjemme, men alligevel var der nogen, der sov i deres seng. Jeg blev meget bange, men forsøgte alligevel at vække personen, der sov i sengen. Det viste sig at være Overleveren. Jeg vækkede hende, og hun blev så bange for mig, at hun forsøgte, at uskadeliggøre mig. Hun satte sig med begge knæ i mine nyrer, og pressede til så hårdt hun kunne. Jeg kunne dårligt få vejret.

Hun gik ud på toilettet, og var der meget længe. Da jeg ved, at hun er meget dygtig til alt med computere, forsøgte jeg at tale til hende gennem badeværelsesdøren. Hun svarede mig ikke.

Jeg gik tilbage til computeren og forsøgte at al magt at få den til at starte. Den startede også, men alt mit indhold var væk, og erstattet af windows 8. Jeg skulle med andre ord begynde helt forfra. Ingen af mine genveje eller mine kodeord kunne genskabes. Jeg havde til gengæld pludselig en 52 tommer skærm; den var så høj, at jeg var nødt til at stå op for at se den øverste linie på skærmen. I drømmen lykkedes det mig ikke at få computeren til at køre.

Da jeg vågnede, var jeg i tvivl om, hvad der var drøm, og hvad der var virkelighed.

Se det var et rigtigt mareridt!

PS: Denne tekst er dikteret med Dictus. Det går allerede bedre for programmet at genkende min tale.

11 replies
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Overleveren

   Jeg tror ikke, du skal sige andet, end at jeg viser min store respekt for dine IT-færdigheder 🙂

   Det var bestemt et mareridt, som det var godt at vågne fra. Jeg må dog indrømme, at jeg stod op af sengen, og testede om min pc virkelig stadig virkede.

   Svar
 1. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Hold da op et spøjst mareridt! Især er det med skærmen på 52 tommer ret sjovt 🙂 Resten må bestemt være en klar anbefaling fra din underbevisthed om at få lavet en ekstra back-up og en ghost og hvad ved jeg.

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Ja mon ikke; det var frygtelig livagtigt. Jeg ordnede netop min Windowsbackup med systemafbildning mv. i aftes, så det er nok det, der har spøgt. Heldigvis var det kun en drøm/et marereidt.

   Svar
 2. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @Rasmine

  Du har fuldstændig ret. Min computer er uundværlig, men det har den nu altid været. Jeg er meget omhyggelig med backups.

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Ja sikke et mareridt! Jeg var nødt til at stå op og tænde computeren for at forsikre mig selv om, at det kun var en drøm.

   Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Ja det går allerede meget bedre. Jeg tror, st hvis man træner intensivt i en uge, vil man allerede være nået langt. Denne kommentar er fx dikteret med Dictus.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *