Lumosity

Jeg har taget fat på Lumosity igen. Lumosity er en slags spil, man kan bruge til at træne hjernen med, og det findes både til tablets, telefoner og computeren. Spillet er udviklet af neuropsykologer, og de skriver, at det er baseret på de nyeste forskningsresultater – det er ikke til at vide, om det bare er noget opreklameret gejl, men det lyder da godt

Det koster et eller andet, men da jeg har købt det, kan jeg ikke længere se prisen for et år, hvilket er for ringe, og jeg har nu skrevet til dem om det; så jeg vender tilbage med denne oplysning senere. To år koster 67 $. Det fås også i en gratis udgave, der dog er begrænset til nogle få spil.

Opdateringer: et års abonnement koster 60 $. Der er mere end 40+ spil, og de har alle et flot design og er lækre at se påtog arbejde ned. De har en flot og informativ blog her.

Mit formål er at træne hukommelsen. Jeg har fået kendskab til det, fordi en læge på PCH anbefalede det engang i efteråret 2014. Det har ligget stille siden oktober måned, fordi jeg gerne ville vise Dr. Kaj de samlede resultater, og så måtte de ikke være under indflydelse af ECT, for så ville det være for nemt at afvise dem.

Mine samlede resultater ses på billedet øverst; de taler deres eget tydelige sprog, og de viser ikke noget, jeg ikke vidste på forhånd. Der er dog en stor forbedring, når man ser på de samlede resultater af “Brain Tests”, og det blev jeg rigtig glad for at se.

Det er PCH, der har sat spillet op for mig, så jeg ved, at det måler på de rigtige parametre. Når først det er sat op, kan man ikke ændre i indstillingerne.

Det er et rigtig sjovt spil, og på den måde er det ikke kedeligt at træne. Jeg vil prøve, om jeg kan komme ind i en rytme med spille det to gange pr. dag: En gang på pc’en og en gang på min tablet. Hvis jeg kan overholde det, må hukommelsen da kunne blive bedre? Da jeg tog fat i det igen i dag, viste det sig, at der er kommet masser af nye sjove spil, og det er helt rart ikke kun at skulle “slæve” i de gammelkendte.

Filosofien bag Lumosity er: “Training is a marathon, not a sprint. Come back tomorrow to challenge yourself again”, og det er en filosofi, der passer godt til mig; jeg har altid været bedst til det lange seje træk, men har aldrig været fx eksamensmenneske.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *