Logitech MX Ergo mv.

Logitech MX Ergo mv. 1

Træning med ny mus

Jeg træner for at lære den nye mus Logitech MX Ergo at kende. Det er en track ball-mus, hvor selve musen står stille, mens man bevæger cursoren rundt med en kugle på musen. Det skal man godt nok vænne sig til, og jeg ved ikke, om jeg kan. Indtil videre kører det hele rundt på skærmen med mig halsende bagefter. Musen skulle være god og fin og den kostede en formue. Jeg købte den efter flere anbefalinger på Facebook.

Dagen efter: Det går allerede meget bedre. Det er nok et spørgsmål om tilvænning, når jeg nu har brugt traditionel mus i 30 år eller lignende.

Hos lægen

Umiddelbart kunne hun ikke se eller mærke noget som helst. Selvfølgelig gjort det ikke ondt med hendes “provokationer”, men jeg fik hende alligevel overtalt til at give mig en henvisning til en fysioterapeut, da jeg sagde, at jeg gerne ville forebygge og at jeg faktisk havde haft ret ondt og gerne ville have nogle øvelser, så det ikke bliver værre. Jeg har fået tid hos fysioterapeuten den 14. maj.

Det  allervigtigste for mig er at kunne passe mit arbejde. Jeg kan leve med at være fraværende  pga. af min psyke men ikke pga. noget somatisk, der kan forebygges. Får man først en museskade, kan man døje med den i månedsvis eller årevis. Dette måtte jeg forklare lægen, hvilket undrede mig, men det var nu heller ikke min faste læge men en, der er hevet ind.

Nyt interiør

Jeg vil tale med fysioterapeuten om hvordan jeg bør indrette min arbejdsstation, for som der er nu, er det i hvert fald helt galt. Min bordplade er kun 60 cm. dyb, men bør være 80 cm. dyb for at armen kan hvile ordentligt på bordet. Det skal næppe være en glasplade, da den står og bliver kold. Hvor højt skal bordet ideelt set være til netop mig, der kun er 165 cm. høj, hvordan bør stolen så være osv.? Alt det har jeg behov for rådgivning om.

Det, jeg har lige nu, ser bragende godt ud, men sundt er det ikke. Jeg har dog fundet ud af at skubbe tastaturet længst muligt ind under skærmen, hvilket gør, at jeg rimeligvis kan hvile armene på bordet, og det tager de værste smerter.

Lauritz.com

Jeg er blevet gjort opmærksom på mulighederne på Lauritz.com, hvor man får små penge kan købe virkelig lækre brugte møbler i god stand (hvis man kigger sig om). Der vil jeg bestemt holde øje og prøve at gøre et godt køb.

4 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Alt i alt må det jo handle om at gøre arbejdspladsen så bekvem som mulig, men også at holde pauser og tage sig af kroppens behov. Det kan sikkert være svært, men det virker som om du er ved at opøve en bevidsthed om herom – og det er sikkert godt for holdbarheden.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Du har været så sød at “tordne” pauser så ofte; men jeg har altid syntes, de kunne vente. Nu lærer jeg det på den hårde – og dyre – måde. Jeg er bare typen, der altid har kunnet knokle igennem og underkende kroppens behov. Sygt!

   The new way øger garateret sidste holdbarhedsdato.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.