Lidt af hvert

Ikke alle indlæg kan have et entydigt indhold

Musemåtter: Jytte i Odense havde en rigtig flot musemåtte, og hun havde endda en i overskud, som hun forærede mig, og jeg er meget glad for den. Det er simpelthen helt specielt at have en musemåtte udformet som et bedetæppe. Jytte køber måtterne her, og de koster omkring en hundredekroneseddel stykket. Man skal lige vænne sig til, at måtten yder modstand, men det går hurtigt, og så er den meget behagelig at arbejde med.

Printerpatroner: Jeg prøver at spare på printerpatronerne, da det er forbistret dyrt at printe, og efterhånden er jeg rigtig god til at læse selv lange dokumenter på skærmen.Når jeg går til menighedsrådsmøde, lægger jeg dokumenterne i Dropbox og læser dem på min iPad (jeg er vild med min iPad og finder flere og flere anvendelsesmuligheder for den). På den måde sparer jeg at printe rigtig mange sider ud.

Ind i mellem er man dog nødt til at printe. Da jeg skulle printe 30 sider ud forleden, løb jeg tør for blæk, og da jeg ville sætte reservepatronen i, viste det sig, at printmore havde leveret de forkerte patroner. Øv, for det haster for mig at få printet en ansøgning og nogle togbilletter til på lørdag. Jeg har handlet hos Printmore i mange år, og synes, de har en god service. Jeg sendte dem en mail om, at de har leveret de forkerte patroner, og nu er vi da i det mindste i dialog, så jeg håber, de vil tage patronerne tilbage. Det er jo trods alt mange penge.

Nu har jeg lige bestilt en ordentlig ladning patroner, så jeg ikke udgår foreløbig – 2.000 kr; det er det rene røveri. Jeg køber de originale patroner, da jeg lige har ødelagt en printer ved at købe kopierne.

Forhåbentlig når de at komme, så jeg kan printe togbilletterne til på lørdag ud. Jeg skal til Genealogisk forums Træf 2014 og glæder mig til at være sammen med en hel masse andre “slægtsnørder” 🙂

10 Svar
 1. Donald
  Donald siger:

  Jeg var også skrækslagen vedrørende printerpriser og da jeg gik på pension havde jeg ingen gratis printmulighed, derfor måtte jeg købe én. Det blev en sort-hvid Brother laserprinter på tilbud til under 1000 kr. – jeg var færdig med blækprintere. Prisen pr. print er meget lav, den fungerer endnu. Jeg har købt en toner som heller ikke kostede alverden, men farveprint er dyrere, naturligvis.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Farveprint er forbistret dyrt, så din løsning med en laserprinter er god og ind imellem har jeg også tænkt på at købe sådan en, og så bare have min nuværende stående til engang imellem at printe noget i farver. Jeg har bare ikke rigtig plads til en ekstra printer.

 2. Pia
  Pia siger:

  Entydigt indhold er ikke nødvendigt. Det har mine vist ret sjældent 😉
  Jeg har aldrig før set så speciel en musemåtte.
  Jeg printer næsten altid kun i sorte/grå nuancer, men pludselig strejker den alligevel, fordi der måske mangler rød farve, det irriterer mig, når der er masser af sort farve tilbage. Det fatter jeg ikke. Jeg ville gerne have en advarsel inden det er slut.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Nej du har vist egentlig ret Pia 😆

   De er verdens fedeste musemåtte, og jeg tror, den holder i mange år.

   Printere har deres eget liv. Fanden har skabt dem.

 3. Jørgen
  Jørgen siger:

  Fin, dyr musemåtte. Jeg klarer mig uden. Jeg udskriver ikke så meget mere, men min printer er en laser. Det er også dyrt at købe patroner til den. Håber du når at få printet billetter m.v. ud.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Det er en luksus musemåtte hentet direkte fra Quatar 😆

   Jeg har allieret mig med Tine ovre i kirken, så jeg kan komme derover og printe – heldigvis da; jeg skulle jo nødig stå lørdag morgen uden biletter.

 4. Lene
  Lene siger:

  Sikke en smuk musemåtte og det lyder til at have været en dejlig weekend.
  Angående printer, så hørte jegi et radioprogram, at man ikke skulle slukke sin printer. For hver gang den starter op kører den et program (kallibrering eller rensning, kan ikke huske det) og derfor bruger man meget mere blæk ved at tænde og slukke den.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Det er en virkelig god musemåtte. Jeg kan varmt anbefale den, og så er den jo lidt sjov og speciel.

   Jeg var ikke klar over, at printeren kører en rensning, hver gang man tænder slukker; så vil jeg da bestemt holde op med at slukke den, for printerpatroner er urimeligt dyre.

Der er lukket for kommentarer.