“Kompenserende strategier”

Det lyder så fint

De “Kompenserende strategier” går bare ud på, hvordan jeg kan afhjælpe hukommelsesproblemerne, og det er for så vidt temmelig banalt. At det er banalt gør dog ikke, at jeg ikke vil prøve det. Allerede Dr. Kaj var inde på det, og nu har Jørgen så suppleret. Foreløbig ser listen sådan ud – og det er virkelig ikke raketvidenskab:

 • Bruge kalenderen mere intensivt
 • Tage noter – gerne på iPad/iPhone, så de altid er med mig
 • Lave lydoptagelser fra vigtige møder med eksempelvis læger. Indtil videre har jeg fire optagelser, og jeg har hørt dem alle. De er en stor støtte.
 • Føre kortfattet logbog dagligt – Jørgens forslag

Hvis listen herover kunne blive længere, ville det kun være fint.

2 Svar
 1. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Som Henny anførte, har du altså også din blog 🙂 Der står virkelig meget om alt muligt, så hvis du bare formår at tagge den godt nok, så kan du finde meget på den, er jeg ret overbevist om. Hvad med at forære dig selv et whiteboard (ikke særlig dekorativt, men praktisk), som du kan have hængende et centralt sted i lejligheden og skrive/hænge alt muligt op på? Post-it blokke/sedler kunne også være gode at have. Endelig kan du jo også indtale memoer på din Iphone. Det er hurtigere end at skulle skrive noget 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Fruen i Midten

   Tusind tak for dine gode supplerende forslag!

   Jeg skal nok blive lidt bedre til at tagge mine indlæg, men idéen er helt klart rigtig god! Whiteboardet er også en god idé. Memoerne på iPhone er også en god idé, jeg er bare bange for at få gang i for mange “platforme”, for så kan jeg jo ikke huske… hvor et eller andet er lagret.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.