Knoglemangel i minus 6

Knoglemangel

På den anden side ad gaden

Tandlægen ligger lige på den anden side ad gaden, og de har altid tid til mig. Sikke en luksus. Jeg fik en tid kl. 13:30 ikke hos Nadia men hos Iben, som også var både sød og dygtig.

Hun tegnede og fortalte: Der er knoglemangel mellem to rødder på minus 6. I det mellemrum var der muligvis kommet lidt snavs (ikke min skyld). Hun rensede og spulede mellem rødderne under bedøvelse! Herefter lagde hun noget antibiotika ind. Smerterne er i hvert fald væk lige nu. Det er så dejligt.

Hvis det ikke er nok, er næste skridt at putte noget kunstig knogle derned som erstatning for den manglende knogle. Jeg ser allerede tusindkronesedlerne defilere forbi min næse, men det må jo til, hvis det er sådan, det er. Til gengæld tog hun kun for bedøvelsen, selvom hun arbejdede 45 minutter. Hun mente, jeg havde lagt tilstrækkeligt mange penge hos dem. Det kan jeg kun være enig i.

2 Svar
 1. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Det er da herligt, at man kan få noget behandling, der virker!

  Jeg var slet ikke klar over, at der var noget, der hed kunstig knogle. Men du har ret, det lyder dyrt. Specielt nu, hvor regionerne har opsagt deres overenskomst med tandlægerne. Gad nok vidst, hvor den lander henne, for det er jo dyrt nok i forvejen.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   I morges var det ikke ret godt… Kodimagnylerne stod i kø. Resten af dagen har været fin.

   Nej jeg var heller ikke klar over det med kunstig knogle, men jeg kan sagtens se, at det må være den rette løsning. Jeg tror, jeg opretter et kontokort derovre – lidt som folk i 70’erne og 80’erne havde kontokort i Magasin og andre steder. Jeg var ikke klar over, at overenskomsten var opsagt – jeg har altså ikke råd til at betale mere derovre. Jeg går i forvejen sådan og glæder mig til november, hvor sidste rate skal erlægges, og så skulle det jo gerne være helt slut med det!

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.